Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Trw


Trw Tájékoztató:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A TRW több mint 100 éve tervez, gyárt az autóipar számára fék-,kormányzás-, futómű alkatrészeket.
1908-ban elkészítették az első fa kerekeket a legendás Ford T-Modellekhez.
1928-ban kéziféket készítettek hozzá.
1939-ben szabványos hidraulikus fékrendszereket terveztek.
1952-ben szervókormányt gyártott a Chrysler számára
A 60-as,70-es években a TRW hatalmas választékot hozott létre a fejlett biztonságra összpontosító termékek közül az elektronikus vezérlésű blokkolásgátló fékrendszert [ABS], valamint a fogasléces és fogaskerék-kormányzást.
A 80-as,90-es években olyan élvonalbeli fejlesztéseket hoztak létre, mint a távvezérlésű, kulcs nélküli beléptető rendszer, és a négykerék ABS a GM számára.
A 21.században a TRW eredményeit az újítások tükrözik az egyre kifinomultabb autóiparban.Ma a TRW világszerte vezető szerepet játszik az autóiparban,az aktív és passzív biztonsági termékek egyik legnagyobb választékát gyártja.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TRW Fékbetét:
A TRW teljes gyári fékrendszert tervez és gyárt a járműgyártók számára.És mivel mindent maguk terveznek, gyártanak és tesztelnek, így garantálják, hogy az összes TRW Originals fékalkatrész megfelel minden nemű minőségi, megbízhatósági és biztonsági követelménynek.Mindemellett környezettudatosan válogatják meg az fékbetétek súrlódó felületének anyagösszetételét.Soha nem használnak ólmot,higanyt,kadmiumot,antimont,sárgarezet,vagy molibdént.

 

 


 

 

TRW DTEC fékbetétek:
A TRW Originals DTEC fékbetétek alacsony por-technológiával 45 %-kal csökkenti a felni felületére rakódó fékpor mennyiségét, mindezt kevesebb zaj mellett, megőrízve a biztonsági követelményeknek való megfelelést.
 

 

 

 

 
 
Elektromos kék fékbetét: (Electric Blue):
A TRW a csendesebb elektromos illetve hybrid járművekhez fejlesztette ki a kék fékbetétet, mely csendesebb vezetést biztosít.A csendesebb motorokhoz, csendesebb fékek kellenek.A TRW -a maga nemében elsőként- fejlesztette és gyártotta az elektromos és hybrid járművek iránti megnövekedett kereslet kielégítésére.Olyan híres autókhoz gyártja mint a Tesla,Nissan Leaf,Toyota Prius.

 
 
 
 
 
 
 
 
TRW Féktárcsa:
A TRW mint gyári fék tervező, és gyártó természetesen a féktárcsák terén is maximális biztonságra és megbízhatóságra törekszik.Mindig alkalmazkodnak a jármnűgyártók megnövekedett igényeihez.Számos modellnél ahol a tárcsába van integrálva a csapágy, vagy az ABS, már készre szerelve szállítják.


Trw Származási ország:
Németország


Trw Minőségi kategória:
Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.

Trw márkában a következő termékek szállíthatók:
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon