Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Trw termékek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A TRW több mint 100 éve tervez, gyárt az autóipar számára fék-,kormányzás-, futómű alkatrészeket.
1908-ban elkészítették az első fa kerekeket a legendás Ford T-Modellekhez.
1928-ban kéziféket készítettek hozzá.
1939-ben szabványos hidraulikus fékrendszereket terveztek.
1952-ben szervókormányt gyártott a Chrysler számára
A 60-as,70-es években a TRW hatalmas választékot hozott létre a fejlett biztonságra összpontosító termékek közül az elektronikus vezérlésű blokkolásgátló fékrendszert [ABS], valamint a fogasléces és fogaskerék-kormányzást.
A 80-as,90-es években olyan élvonalbeli fejlesztéseket hoztak létre, mint a távvezérlésű, kulcs nélküli beléptető rendszer, és a négykerék ABS a GM számára.
A 21.században a TRW eredményeit az újítások tükrözik az egyre kifinomultabb autóiparban.Ma a TRW világszerte vezető szerepet játszik az autóiparban,az aktív és passzív biztonsági termékek egyik legnagyobb választékát gyártja.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TRW Fékbetét:
A TRW teljes gyári fékrendszert tervez és gyárt a járműgyártók számára.És mivel mindent maguk terveznek, gyártanak és tesztelnek, így garantálják, hogy az összes TRW Originals fékalkatrész megfelel minden nemű minőségi, megbízhatósági és biztonsági követelménynek.Mindemellett környezettudatosan válogatják meg az fékbetétek súrlódó felületének anyagösszetételét.Soha nem használnak ólmot,higanyt,kadmiumot,antimont,sárgarezet,vagy molibdént.

 

 


 

 

TRW DTEC fékbetétek:
A TRW Originals DTEC fékbetétek alacsony por-technológiával 45 %-kal csökkenti a felni felületére rakódó fékpor mennyiségét, mindezt kevesebb zaj mellett, megőrízve a biztonsági követelményeknek való megfelelést.
 

 

 

 

 
 
Elektromos kék fékbetét: (Electric Blue):
A TRW a csendesebb elektromos illetve hybrid járművekhez fejlesztette ki a kék fékbetétet, mely csendesebb vezetést biztosít.A csendesebb motorokhoz, csendesebb fékek kellenek.A TRW -a maga nemében elsőként- fejlesztette és gyártotta az elektromos és hybrid járművek iránti megnövekedett kereslet kielégítésére.Olyan híres autókhoz gyártja mint a Tesla,Nissan Leaf,Toyota Prius.

 
 
 
 
 
 
 
 
TRW Féktárcsa:
A TRW mint gyári fék tervező, és gyártó természetesen a féktárcsák terén is maximális biztonságra és megbízhatóságra törekszik.Mindig alkalmazkodnak a jármnűgyártók megnövekedett igényeihez.Számos modellnél ahol a tárcsába van integrálva a csapágy, vagy az ABS, már készre szerelve szállítják.
TRW Féknyereg:
Mivel a TRW szakemberei tervezik a fékeket,így a féknyergeket is a mai autók megnövekedett teljesítményeihez, igényeihez alkotják meg.Az utángyárt piacra szánt termékek is hasonló paraméterekkel rendelkeznek.A vásárló nem érezhet különbséget a gyári és a a felújított termékek között.Mindig a biztonságra törekszenek, ezért csak kiváló minőségű termékek jöhetnek le a gyártósorról.Ezzel kímélve környezetünket is.

 


TRW Fékdob:
A TRW fékdobjai az európai járműipar 46,6%-át lefedik.Ez nem is meglepő, hiszen magas minőségűek.Elérhetőek az integrált csapágyas változatok, és a bi-metal fékdobok.TRW Fékpofa:
A TRW kiváló minőségű fékpofái jól illeszkednek a fékdobba, ezzel biztosítva pontos, csendes működést.Minden TRW fékpofa nehézfémektől mentes, ezzel védve a környezetet. 

TRW Kerékhenger:
A TRW utángyártott kerékhengerek megbízható minőséget, kiváló teljesítményt és optimalizált biztonságot kínálnak.Könnyű aluminiumból és öntöttvasból készülnek.Az összes TRW utángyártott kerékhenger 100% -ban tesztelt, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelelnek a szigorú, eredeti felszereltségi szabványoknak.TRW ABS érzékelő:
A TRW garantálja az ABS-érzékelők stabilitását és megbízhatóságát minden körülmények között, -40 oC-tól +150 oC-ig . Ez azért van, mert minden ABS-érzékelőt a végletekig alaposan tesztelnek, és megvizsgálnak. Tesztelési folyamatok biztosítják, hogy az összes TRW utángyártott ABS-érzékelő pontosan a szigorú előírásoknak megfelelően készüljön, és ugyanolyan szerkezetű legyen, mint a gyári alkatrészek. Mert ha a mágnes vagy chip csupán egy fokkal nincs a helyén, az akár 30% -kal is elveszítheti a jelerősséget, ami veszélyes lehet a járművezetők számára. A pálya és közúti tesztek mind a fejlesztési, mind a gyártási szakaszban zajlanak.

 

TRW Féktisztító:
Gyorsan és alaposan eltávolítja a szennyeződéseket,CFC mentes,Triklór-etán mentes,gyorsan elpárolog,biztonságos a gumikomponenseken,500 ml-es kiszerelés,hatékony és könnyen használható bármilyen szögben, még fejjel lefelé is.

Keresse a minőségi TRW termékeit webáruházunkban akciós árakon!     


Trw származási ország

Németország


Trw minőségi kategória

Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.


Trw márkában a következő termékek szállíthatók

Első csillapító Gázos/Olajos, Első fékbetét, Első fékcső, Első fékpofa, Első kerék javító, Első spirálrugó, Érzékelő, kerékfordulatszám, Fékbetét rögzítő készlet, Fékcsuszka porvédő, Fékdob, Fékerőszabályzó, Fékkopás jelző, Fékmunkahenger, Fékmunkahenger javító, Féknyereg, Féknyereg dugattyú, Féknyereg javító, Féknyereg tartó, Féknyereg tartozék, Féknyereg vezetőcsavar, Fékpofa szerelék, Fékszervó dob, Féktárcsa, Felütközésgátló és porvédő, Főfékhenger, Főfékhenger javító, Futómű szilent, Hátsó csillapító Gázos/Olajos, Hátsó fékbetét, Hátsó fékcső, Hátsó fékpofa, Hátsó kerék javító, Hátsó spirálrugó, Kézifék bowden, Kinyomócsapágy, Kormány gömbfej, Kormánycsillapító, Kormánymű, Kormánymű gumiharang, Kormánymű hidraulika szivattyú, Kormányoszlop, Kormányösszekötő belső, Kormányösszekötő komplett, Kormányösszekötő középső, Kuplung bowden, Kuplung főhenger, Kuplung gumicső, Kuplung munkahenger, Kuplungfőhenger javító, Kuplungmunkahenger javító, Lengőkar, Lengőkar gömbfej, Nyomástároló, rugózás/csillapítás, Rugótányér, Segédirányító kar, Stabilizátor kar, Toronycsapágy, Toronyszilent és kpl.


Termékkategóriák