Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

5 termék megjelenítése 5 termék közül
  • Komplex mosó- és kenőanyag hamumentes (fémeket és vegyületeiket nem tartalmazó) szintetikus észter alapú benzinadalék minden típusú benzinhez (beleértve a kétüteműeket is) és katalizátorral felszerelt hibrid motorokhoz. Tisztítja az üzemanyagrendszert és a kipufogórendszert is. BONTÁS NÉLKÜLI tisztításával javítja a katalizátorok hatékonyságát, valamint optimalizálja az oxigénérzékelők (lambda szondák) működését, tisztán tartva azokat. Tulajdonságok: - Az égési hőmérséklet növelésével és az aktív oxigén felszabadulásával a folyamat során kiég, és eltávolítja a lerakódásokat és szennyeződéseket a teljes kipufogórendszerben, beleértve a katalizátort és az érzékelőket is. Ennek eredményeként csökken a kipufogógáz mozgásával szembeni ellenállás, az üzemanyag-levegő keverék és az égési folyamat optimalizált összetétele, így nő a motor teljesítménye és az energiaátalakítási hatékonyság; - Csökkenti a szén-monoxid képződést, a kipufogógázok átlátszatlanságát és toxicitását, növeli a katalizátorok, oxigénérzékelők, gyújtógyertyák, befecskendezők és a motor egészének élettartamát. Ez kiküszöböli a leggyakoribb motorproblémákat, amelyek a „Check Engine” jelzésekhez vezetnek, és csökkentik a karbantartási és javítási költségeket; - Gondoskodik a teljes üzemanyagrendszer kenéséről és egyes elemeinek megtisztításáról a koromtól és mindenféle lerakódástól (lakk, gyanta stb.), különösen minden típusú befecskendező és karburátor, szórófej, üzemanyag-szivattyú, szívószelep és az égés során. kamra, valamint elkerüli az új lerakódások képződését a benne lévő észtereknek és speciális mosószereknek köszönhetően. Csökkenti a dugattyúgyűrűk összetapadását, ami megakadályozza azok elakadását. Mindez csökkenti a túlzott üzemanyag- és olajfogyasztást; - Az adalékanyag felvitele során kialakuló erős és ellenálló olajfilm jelentősen csökkenti az üzemanyagrendszer összes súrlódási párjának kopását és megakadályozza elemeinek korrózióját, ezáltal növeli az élettartamát, valamint csökkenti a hengerek, dugattyúk és dugattyúgyűrűk kopását; - Kiküszöböli az indítási problémákat, visszaállítja az alapjárati fordulatszám egyenletességét; - Minden építőanyaggal kompatibilis; - Ideális városi forgalomban üzemeltetett járművekhez. Alkalmazás: A maximális hatékonyság érdekében adjon hozzá 450 ml/30 liter üzemanyagot (1:60) az üzemanyagtartályhoz; a szennyeződések elkerülése érdekében adjuk hozzá 1:100 arányban. Rendszeres használatra ajánlott. Felhasználhatósági idő: a gyártástól számított 5 év.
Elérhetőség: Szállítható
1 215 Ft
  • A tanktól az égéstérig az egész üzemanyag rendszerből eltávolítja az üzemszerű szennyeződéseket, az egész felső hengertérből a kokszos maradványokat, kormos lerakódásokat.A PVC szelepteljesítményt fenntartja, eltávolítja a nedvességet és a kondenzvizet a teljes üzemanyag rendszerből, keni és védi a felső hengerteret. Hatása: tiszta, erőteljes égés, észlelhető üzemanyag megtakarítás, javuló motorteljesítmény, rozsda -és korrozióvédelem, a káros gáz kibocsátás rendkívüli csökkenése, a katalizátorok élettartamának rendkívüli növelése.Minden Otto-motorhoz; turbó, illetve katalizátor esetén is ajánlott. Nem alkalmazható: gáz-rendszerrel szerelt autókban.Töltsön 375 ml terméket kb. 30-40 liter üzemanyaghoz évente kétszer vagy 10-15 ezer kilométerenként! ClearFlow készülékkel is alkalmazható közvetlen injektor tisztításra. Túladagolás nem lehetséges. Max. 80 liter üzemanyaggal keverve hatékony.
Elérhetőség: Szállítható
4 570 Ft
  • Pro-Tec benzin üzemanyagrendszer tisztító Hybrid minden Otto-motorral rendelkező hybridjárműben használható. Eltávolítja az üzemszerű szennyeződéseket, valamint a kondenzvizet és nedvességet, melyek a hybridjárművekre jellemző rendszertelen, rövid távú működtetés miatt keletkeznek. A tanktól az égéstérig megtisztítja a járművet. Ezen felül a termék gátolja a hybrideknél szintén gyakran előforduló üzemanyagelöregedést és annak negatív hatásait, eltávolítja a ragacsos maradványokat (pl. a szelepek körül), valamint a kokszmaradványokat, gyantás- és koromlerakódásokat a teljes felső hengertérből, melyet egyúttal ken és véd.Ezáltal:• tiszta, erőteljes égés, • érzékelhető üzemanyagmegtakarítás, • javuló motorteljesítmény, • rozsda és korrózióvédelem, • az üzemanyagelöregedés és annak hatásainak kivédése, • káros kipufogógázok csökkentése, Otto-motoros hybridjárművekben alkalmazható. Különösen ajánlott katalizátorokhoz, turbókhoz és közvetlen befecskendezőkhöz.a terméket a benzintankba kell önteni. Ügyeljünk a keverési arányokra! Javaslat: legalább évi 3-4 alkalommal tankolás előtt öntsük az üzemanyagrendszerhez, de legalább a következő esedékes átnézés alkalmával.Hatóidő: üzem közben fejti ki hatását Felhasznált mennyiség: 375ml elegendő max. 80 liter üzemanyaghoz. Keverési arány: 1:200
Elérhetőség: Szállítható
5 030 Ft
  • Hatásosan eltávolítja a gyantás lerakódásokat az egész égéstérből (Keep Clean hatás). A nagyhatásfokú kenőkomponenseivel védelmet ad a szelepeknek a kopás és korrózió ellen. Az üzemanyag fogyasztás és a káros gázok optimalizálódnak, a motor élettartama pedig növekszik.A benzintartályba kerülhet felhasználásra a vegyes üzemű (benzin+gáz) járművek esetében. Töltsön 375 ml terméket kb. 30-40 liter üzemanyaghoz évente kétszer vagy 10-15 ezer kilométerenként! Max. 80 liter üzemanyaggal keverve hatékony.
Elérhetőség: Szállítható
5 030 Ft
  • A 3XA a 3x Action rövidítése. Kémiai kezelés benzinmotorokhoz, hármas hatású. Javítja az égést és a motor teljesítményét. Csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Csökkenti a kipufogógázokat. KOMPATIBILITÁS: Motor=Benzin és hibrid benzin, Üzemanyag=Benzin E20-ig (prémium és normál). HOGYAN KELL HASZNÁLNI: Adja hozzá az üzemanyagtartályhoz. Egy palack akár 60 litert is kezel. A jobb eredmények érdekében használjon minden 3000 km-t vagy minden 3. tankot
Elérhetőség: Szállítható
2 270 Ft
Termékkategóriák