Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

7 termék megjelenítése 7 termék közül
  • Szívószelep tisztító – rendkívül hatékony eszköz a benzinmotorok szívórendszerének megtisztításához a szívószelepekig és a legelérhetetlenebb helyeken a tipikus szennyeződésektől a rendszer szétszerelése nélkül. A legtöbb esetben egyetlen alkalmazás elegendő a szívórendszer tökéletes állapotba hozásához. Az alapjárati szelep (IAC) működése közben fokozatosan felhalmozódnak rajta a lerakódások, amelyek végső soron befolyásolják a levegő és a gázok keringését. Ez csökkenti a motor teljesítményét és gyorsulását, megzavarja az alapjárat zökkenőmentességét, és jelentősen növeli az üzemanyag-fogyasztást. Az eltömődött alapjárati szelep jelei a következők lehetnek: - Nehéz indítás; - Szakaszos alapjárat, amit a fordulatszámmérő ugrásszerű leolvasása jelez; - Lassú sebességcsökkentés, ha vezetés közben megnyomja a tengelykapcsoló-pedált; - Fekete füst a kipufogócsőből. Tulajdonságok: - Gyorsan, hatékonyan és gondosan eltávolítja a szennyeződéseket, kormot, szenet, gyantás és olajlerakódásokat és egyéb, legnehezebben eltávolítható és régi szennyeződéseket; - Tovább védi a szívórendszer elemeit a korróziótól és az oxidációtól, megakadályozza az új szennyeződések és lerakódások képződését rajtuk, biztosítja a mozgó alkatrészek funkcionalitását és mobilitását, - meghosszabbítja a szívórendszer élettartamát és csökkenti a javítási költségeket; - Megkönnyíti a hidegindítást, visszaállítja az alapjárati fordulatszám egyenletességét és csökkenti az üzemanyag-fogyasztást; - Acetont tartalmaz, amely agresszív festékfelületekre és műanyagokra; - Biztonságos katalizátorokhoz, oxigénérzékelőkhöz és turbófeltöltőkhöz. Alkalmazás: használat előtt jól rázza fel a ballont. A terméket a légáramlásmérő mögé kell permetezni (a termék nem kerülhet rá) legalább 30 másodpercig (a szennyezettség mértékétől függően), amikor a motor alapjáraton (legalább 2000 ford./perc) jár. Ha különösen tartós lerakódások vannak a fojtószelepen, a szívócsonkon vagy a szívószelepeken, a tisztítási eljárás megismételhető. Az alkalmazás után hagyja járni a motort körülbelül 20 másodpercig min. 2000 ford./perc, így a szívórendszerben lévő esetleges maradékok megéghetnek.
Elérhetőség: Szállítható
1 010 Ft
  • Ez a speciális fejlesztésű nagyhatásfokú tisztítóspray gyorsan és kíméletesen tudja megtisztítani a benzines és dízelmotorok légtömegmérőinek szennyeződésre érzékeny alkatrészeit!A tisztító könnyedén távolítja el a ráégett szennyeződéseket az izzítószálról és a lapkáról. Mindez könnyíti az autó indítását és az alapjáraton való üzemelését is! A tisztító rendszeres alkalmazásával csökken az üzemanyag fogyasztás és javul a motor teljesítménye!Légtömegmérők elszennyezett izzítószálain és lapkáin.A légtömegmérő elektromos csatlakozásait kösse ki és szerelje ki a légtömegmérőt. Az elszennyeződött alkatrészeket (izzítószál és lapka) alaposan fújja be, majd hagyja a szennyeződéseket lecsöpögni. A légtömegmérő érzékenyebb felületeit szerelés közben kézzel ne érintse meg!
Elérhetőség: Szállítható
4 875 Ft
  • EGR, turbó és lengéscsillapító tisztításához.Az összetevőknek köszönhetően gyorsan és hatékonyan oldja a felületen, és a tisztítandó elemek belső részein felgyülemlett lerakódásokat.
Elérhetőség: Szállítható
1 620 Ft
  • EGR, és turbó tisztításához.Az összetevőknek köszönhetően gyorsan és hatékonyan oldja a felületen, és a tisztítandó elemek belső részein felgyülemlett lerakódásokat.
Elérhetőség: Szállítható
1 350 Ft
  • Légtömegmennyiségmérő tisztítószere. A készítmény pontos és hatékony tisztító oldószer, amely nem tartalmaz glikolt és klórt.
Elérhetőség: Szállítható
1 740 Ft
  • Minden benzinmotor levegőbeszívó rendszerének tisztítására kifejlesztett aeroszolos termék. Biztosítja a légbeszívó rendszer, a légáramlás-érzékelő, a szívószelepek és az EGR-rendszer azonnali alapos tisztítását. Erős sugárspray a tisztítási folyamat támogatásához. Oldja a gumit, a lakkot, a kátrányt, a szenet és a lakkot. Helyreállítja a tökéletes légáramlást az égéstér felé. KOMPATIBILITÁS: minden Benzin és hibrid benzin autóhoz. Levegő szívócsonk, szívószelepek, légáramlás érzékelő és EGR rendszer tisztítása minden benzinmotornál. Szintén ajánlott minden szervizintervallumnál használni a tisztaság fenntartása érdekében. Lehetőség van hosszabbító permetezőcső használatára több befecskendező furattal
Elérhetőség: Szállítható
2 530 Ft
  • Minden dízelmotor légbeszívó rendszerének tisztítására kifejlesztett aeroszolos termék. Biztosítja a légbeszívó rendszer, a légáramlás-érzékelő, a szívószelepek és az EGR-rendszer azonnali alapos tisztítását. Erős sugárspray a tisztítási folyamat támogatásához. Oldja a gumit, a lakkot, a kátrányt, a szenet és a lakkot. Helyreállítja a tökéletes légáramlást az égéstér felé.KOMPATIBILITÁS: Motor=Dízel és hibrid dízel Minden dízelmotor légszívócsonkjához, szívószelepeihez, légáramlás-érzékelőjéhez, EGR szelepéhez és turbójához. Szintén ajánlott minden szervizintervallumnál használni a tisztaság fenntartása érdekében. Lehetőség van hosszabbító permetezőcső használatára több befecskendező furattal. HOGYAN KELL HASZNÁLNI: A kezelés alatt ne lépje túl az 1500 ford./perc fordulatszámot. Gondosan kövesse az utasításokat. Útmutatást lásd a műszaki adatlapon.
Elérhetőség: Szállítható
2 825 Ft
Termékkategóriák