Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Az EGR és levegőrendszer tisztítókat a levegőbeszívó rendszerek tisztítására fejlesztették ki. A tisztító gondoskodik a légrendszer elemeinek, a légáramlás-érzékelőknek, a szívószelepeknek, a turbónak és EGR rendszernek az alapos tisztításáról. Oldja a gumit, a lakkot, a kátrányt, a szenet és a lerakódásokat. A tisztító visszaállítja a tökéletes légáramlást az égéstér felé, ezzel rendszeres és stabil alapjáratot biztosít. Megszünteti és elkerüli az indulási problémákat, és javítja a gyorsító tulajdonságokat. Ártalmatlan minden utókezelő rendszer számára. Az EGR és levegőrendszer tisztítót megtalálhatja a Fékmester üzemanyagrendszer adalékok, tisztítók webáruházában és több kiváló minőségi márka közül is választhat kedvező áron online áruházunkból. A tisztítók összetevőknek köszönhetően gyorsan és hatékonyan oldják a felületen, és a tisztítandó elemek belső részein felgyülemlett lerakódásokat.
Termékek

Termékek

5 termék megjelenítése 5 termék közül
  • EGR, turbó és lengéscsillapító tisztításához.Az összetevőknek köszönhetően gyorsan és hatékonyan oldja a felületen, és a tisztítandó elemek belső részein felgyülemlett lerakódásokat.
Elérhetőség: Szállítható
1 355 Ft
  • EGR, és turbó tisztításához.Az összetevőknek köszönhetően gyorsan és hatékonyan oldja a felületen, és a tisztítandó elemek belső részein felgyülemlett lerakódásokat.
Elérhetőség: Szállítható
1 500 Ft
  • Légtömegmennyiségmérő tisztítószere. A készítmény pontos és hatékony tisztító oldószer, amely nem tartalmaz glikolt és klórt.
Elérhetőség: Szállítható
1 410 Ft
Elérhetőség: Szállítható
2 690 Ft
Elérhetőség: Szállítható
3 270 Ft
Termékkategóriák