Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

5 termék megjelenítése 5 termék közül
  • Univerzális tisztítószer benzinmotorok üzemanyag-rendszereihez (atmoszférikus és turbófeltöltős). Többpontos befecskendezésű (MPI) és közvetlen (GDI) befecskendező motorokhoz tervezték, alkalmas karburátoros motorokhoz is. A legújabb generációs mosószerrel fejlesztették ki. Kipufogógáz-tisztító rendszerekkel felszerelt benzinmotorokhoz ajánlott, beleértve a katalizátorokat is. Termék tulajdonságai: - Gyorsan és hatékonyan tisztítja a fúvókákat, eltávolítva a tűkből és fúvókákból a szénlerakódást, a kátrányt és más lerakódásokat; - Eltávolítja a szennyeződéseket és egyéb lerakódásokat a szívószelepekből, szelepekből és az égéstérből; - Stabilizálja a benzin égési folyamatát, nyugodt, sima és teljes üzemanyag-elégetést biztosít; - Megkönnyíti az indítást, kiküszöböli a rángásokat és a gyenge motorfojtási reakciót, stabilizálja az alapjárati fordulatszámot és növeli a motor teljesítményét az üzemanyag porlasztásának javításával. Csökkenti a kipufogógázok toxicitását; - Megtisztítja az üzemanyagot, ha minden más dolog megfelelő; - További kenést biztosít az üzemanyag-rendszer legfontosabb elemeinek (üzemanyag-szivattyú és befecskendezők) és a henger-dugattyú csoport részeinek, megakadályozva a költséges javításokat, meghosszabbítva azok élettartamát és a motor élettartamát; - Védi az üzemanyag-rendszert a korróziótól; - Használható az injektorokon és az üzemanyag-rendszer egyéb részein található szennyeződések és lerakódások megelőzésére. Alkalmazás: Tankolás előtt töltse be a tartályba 300ml / 30 liter benzin arányban. Erős szennyeződés esetén teljesítmény veszteség lehetséges. Ebben az esetben cserélje ki az üzemanyagszűrőt, és ismételje meg a tisztítást. Rendszeres használatra ajánlott.
Elérhetőség: Szállítható
775 Ft
  • Nagy hatású hatóanyag-összetétel a kiszerelés nélküli szelep és injektortisztításhoz.javuló motorteljesítmény, feloldja a kokszosodást a szelepekről, befúvótérből és égéstérből, feloldja a lerakódásokat a teljes benzin-befecskendező-rendszerből, erőteljes, tiszta égést biztosít, optimalizálja a kipufogógáz értékeket, arantálja az optimális befecskendezést és porlasztást, optimális motorvédelem, hosszabb élettartam, könnyen és puhán járó motor, Minden Otto-motorhoz (pl FSI, GDI); turbó, illetve katalizátor esetén is ajánlott. Nem alkalmazható: gáz-rendszerrel szerelt autókban.Rendszeresen, 3-4 havonta tankolás előtt adjuk hozzá a benzin üzemanyaghoz. 375ml maximum 80 l benzines üzemanyaghoz elegendő. Ügyeljen az adagolás 1:200-as arányára! Hatását üzem közben fejti ki.
Elérhetőség: Szállítható
4 570 Ft
  • Tartsa fenn az üzemanyag-ellátó rendszer tisztaságát és csökkentse az oktánszám-növekedést. Fenntartja az üzemanyag-ellátó rendszer tisztaságát. Csökkenti az oktánszükséglet növekedését. Megakadályozza a lerakódások képződését a karburátorban, valamint a befecskendező szelepeken és a szelepeken. Keni az injektorokat, a szívószelepeket, az üzemanyagrendszert és a felső henger területét.
Elérhetőség: Szállítható
1 805 Ft
  • Tisztítja és tisztán tartja az injektorokat és a szivattyút. Tisztítja és tisztán tartja az injektorokat és a szivattyút. Megakadályozza a lerakódások képződését a szelepeken, a szívócsonkban és az égésterekben. Visszaállítja az injektor szórásképét. Keni az injektorokat, a szelepeket, a szivattyút és a felső henger területét. Adja hozzá az üzemanyagtartályhoz. Egy palack akár 60 litert is kezel. A jobb eredmények érdekében használjon minden 3000 km-t vagy minden 3. tankot
Elérhetőség: Szállítható
2 515 Ft
  • Dízel befecskendező tisztító. Tisztítja az injektorokat és helyreállítja a permetezési mintát. Javítja a dízel üzemanyag gyújtási minőségét és égését. Tisztítja és keni az injektorokat és az üzemanyag-szivattyút. Csökkenti a dízel kopogó hangjait. Adja hozzá az üzemanyagtartályhoz. Egy palack akár 60 litert is kezel. A jobb eredmények érdekében használjon minden 3000 km-t vagy minden 3. tankot.
Elérhetőség: Szállítható
1 405 Ft
Termékkategóriák