Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
Termékek

Termékek

4 termék megjelenítése 4 termék közül
  • A Catalytic System Cleaner egy professzionális eszköz a katalizátorok tisztítására és hatékonyságának helyreállítására. Alkalmas minden szívó- és turbófeltöltős benzinmotorhoz, amely ezekkel a rendszerekkel van felszerelve. Lehetővé teszi továbbá, hogy szétszerelés nélkül tisztítsa meg a benzinmotor tápellátó rendszerét és üzemanyag-befecskendező berendezéseit az összes tipikus szennyeződéstől. Tulajdonságok: - Megtisztítja a szelepeket, dugattyúgyűrűket, munkafelületet - katalizátorcellákat, kipufogórendszert a szénlerakódásoktól, kátránytól és egyéb lerakódásoktól. Eltávolítja a szénlerakódásokat az égéstér falairól és a dugattyúgyűrűk hornyairól, megakadályozva azok előfordulását; - Segít megtisztítani az oxigénérzékelő elektródáit (lambda szonda); - Visszaállítja az eredeti motorteljesítményt a kipufogórendszer hidrodinamikai ellenállásának csökkentésével; - Az égési folyamat optimalizálásával és az üzemanyag- és kipufogórendszerek szennyeződésének kiküszöbölésével csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a kipufogógáz toxicitását; - A jövőben hosszú távú hatással megvédi a katalizátort az eltömődésektől, az üzemanyagrendszert a korróziótól; - Megnöveli a katalizátor és a teljes kipufogórendszer élettartamát. Alkalmazás: csatlakoztassa a befecskendező eszközt a hengerhez. Illessze be (szúrja be) a tűjét a motor légbeömlőjének gumitömlőjébe, és akassza fel a ballont fejjel lefelé (például a megemelt motorháztető széléhez) csepegtetőként. Kapcsolja be az alapok áramlását. Hagyja a motort alapjáraton 1500 ford./perc sebességgel járni körülbelül 30-45 percig. Ne hagyja, hogy a motor túlmelegedjen. Ha a kipufogócső pirosan világít (a magas hőmérséklet miatt), azonnal hagyja abba a tisztítást.
Elérhetőség: Szállítható
1 285 Ft
  • Speciális fejlesztésű nagyhatásfokú tisztító, mely tartósan és hatásosan tünteti el a szennyeződéseket, korom- és szénmaradványokat a teljes kipufogórendszerből, főként a katalizátorról, lambdaszondáról, turbófeltöltőről és EGR-szelepről. Mivel a hybrid-járművek belső égésű motorjai rövidebben és rendszertelenebbül működnek, emiatt gyakoribbak és hosszabbak a hidegindítások, ami miatt magasabb a károsanyagképződés és több az üzemszerű szennyeződés. Ezt a problémát orvosolja az OXICAT Hybrid. Rendszeres használata megelőzi az újabb szennyeződések idő előtti létrejöttét, javítja az üzemanyag égését, optimalizálja a motorteljesítményt és biztosítja a katalizátor és a lambdaszonda szabályszerű működését. Ezáltal segíti az emissziós határértékek betartását.Előnyei:eltávolítja a lerakódott szennyeződéseket, védelmet nyújt a rendszertelen, – a rövid távú működtetés következményeként fellépő – erősebb szennyeződés ellen, visszaállítja a motorteljesítményt, biztosítja a lambdaszonda/katalizátor/turbófeltöltő/ és EGR-s,szelep rendeltetésszerű működését,megelőzi vagy megszünteti az OBD által jelzett problémákat.Alkalmazás: A terméket az üzemanyagtankba öntsük! Figyeljük a keverési arányokat. Javaslat: legalább évi 3-4 alkalommal tankolás előtt öntsük az üzemanyagrendszerhez, de legalább a következő esedékes átnézés alkalmával. Hatóidő: üzem közben fejti ki hatását.Felhasznált mennyiség: 375ml elegendő max. 80 liter üzemanyaghoz. Keverési arány: 1:200.Felhasználási területek: Bármely Otto- és dízelmotoros hybridjárműben. Különösen javasoljuk használatát olyan járművekben, melyek nem mentek át az emissziós teszten.
Elérhetőség: Szállítható
5 030 Ft
  • Az OXICAT egy speciális fejlesztésű nagyteljesítményű tisztító, amelynek használatával az üzemszerű szennyeződéseket tartósan és effektív módon lehet megszüntetni, ugyanakkor az aktuális környezetvédelmi előírásoknak is megfelelni. Az OXICAT eltávolítja a gyantásodásokat, gumi és kokszmaradványokat az egész kipufogó rendszerből különös tekintettel a katalizátorból, lambda szondáról és a turbófeltöltőből.Rendszeresen, háromhavonta a tankolás előtt a jármű üzemanyag tartályába önteni. 375 ml Oxicat kb. 80 liter üzemanyaghoz. Ügyeljen az adagolás 1:200-as arányára!Az OXICAT használható Otto és dízel motorokba egyaránt és a hybrid-járművekbe is. Ideális minden 4-ütemű motorhoz.
Elérhetőség: Szállítható
5 485 Ft
  • Optimalizálja a katalizátor hatékonyságát és biztosítja a lambda (oxigén) érzékelők optimális működését. Eltávolítja a lerakódásokat (olaj és el nem égett üzemanyagrészecskék) és csökkenti a károsanyag-kibocsátást. Biztosítja a Cat és az O2 érzékelők optimális működését. Meghosszabbítja a katalizátor és az oxigénérzékelők élettartamát. Megakadályozza az OBD figyelmeztető lámpák kigyulladását.
Elérhetőség: Szállítható
5 680 Ft
Termékkategóriák