Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Valeo termékek


Valeo:
A Valeo-t 1923-ban alapították Saint Ouen-ban (Franciaország).A Valeo, az autóipar fő beszállítói közé tartozik,az összes autógyártó stratégiai partnere világszerte, a csúcstechnológia vezető szállítója.Valeo Service, a Valeo Group része, világszerte az autóiparba szállítja utángyártott alkatrészeit . A Valeo Service elkötelezettsége az, hogy felhasználói elégedettek legyenek, és biztonságban tudják járműveiket (személygépkocsik és ipari járművek) még azután is, hogy túl vannak a garanciális időn.Akár autógyártó, utángyártott autóalkatrész forgalmazó, autókereskedő, szerviz, vagy autótulajdonos, a Valeo Service több mint 150 országban áll rendelkezésre.
A Valeo nagyon sokrétű, rendeteg féle autóalkatrészt gyárt.

-Légkondíciónálás:
A Valeo, a légkondicionálók mestere.A Valeo a világ egyik vezető klímaberendezések, és  utastérszűrő rendszerek szakértője.Teljeskörű klímaberendezés tervezés,gyártás, beleértve az összes alkatrészt,teljes utángyártott termékajánlat.
-Pollenszűrő,Kompresszor,kondenzátor,akkumulátor,vezérlő elektronika,párologtatók,tágulási szelep,nyomáskapcsoló,érzékelő,szárító,légkondi tisztító,fertőtlenítő,fűtőmotor,gáztöltő,fűtőradiátor.

-Fékrendszerek:
A Valeo a fékrendszerek szakértője.Fékbetétek és tárcsák, fékpofák és fékszerelő készletek, fékfolyadék, és hidraulikus alkatrészek tartoznak palettájukba.Nincs kompromisszum a minőség terén: a Valeo több mint 90 éve prémium autóipari beszállító. Valeo fékválasztéka megfizethető, prémium minőséget kínál nagy autótipus lefedettség mellett.Utángyártott alkatrész szakértelmének köszönhetően olyan megoldásokat alkalmaznak, amelyek kielégítik az összes független szakma igényeit, akik hajlandóak fejleszteni féktevékenységüket.Valeo fékhengerek Fékrendszerek,Főfékhengerek,Valeo fékbetét készlet,Valeo dobfék gyors illesztőkészlet,Valeo dobfékpofák,Valeo First fékbetétek.-Vezetési és parkolási segéd:
A Valeo fejlett vezetési és parkolást segítő rendszerek széles választékát kínálja. A termékek pontos,megbízható működése biztonságot nyújt a vezetésben és a parkolásban.Valeo sokkal hozzáférhetőbbé teszi a piac számára a legújabb hajtást-, és parkolást segítő technológiáját.A riasztási rendszernek köszönhetően csökken a balesetek kockázata.
Sávelhagyási figyelmeztető rendszer,világító rendszer,tolató érzékelő hangszóróval,tolatásérzékelő LCD kijelzővel,

-Elektromos kiegészítők:
A Valeo nagyszámú elektromos tartozékot kínál gépjárművekhez.A Valeo, mint az utángyártott autóalkatrészek gyártója biztosítja az alkatrészek elérhetőségét az új alkalmazásokhoz. A Valeo kiegészítők teljes választékával rendelkezik minden típusú járműhöz. A tartomány megfelel a gyári követelményeknek. 
Ablakemelő szerkezet,légkürt,elektromos kürt,villogórelé,kürt,relé,-Elektromos rendszerek:
A gyári alkatrészek gyártásában elért több mint 30 éves tapasztalatát kamatoztatja az utángyártó piacon önindítók és generátorok terén.
Generátor,görgők,szíjtárcsák,önindító,generátor alkatrész

-Motorszűrés:
A pollenszűrők gyártása terén szerzett tapasztalatait felhasználva a Valeo teljesebb szűrő palettát, és prémium minőséget tud nyújtani.
Olajszűrő,levegőszűrő,pollenszűrő,üzemanyagszűrő


-Motorkezelő rendszerek:
Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a motorvezérlő rendszerekben. A Valeo az utángyártott piacnak átfogó választékot kínál EGR-re, a motorérzékelőkre, gyújtótekercsekre, injektorokra,üzemanyagszivattyúkra,izzítógyertyákra,gyújtógyertyákra és a gyújtókábelekre.
EGR rendszer,motorérzékelő,gyújtótekercs,injektor,üzemanyagszivattyú,izzítógyertya,gyújtógyertya,gyújtókábel

-Hűtés és légkezelés:
A gyári szaktudásának köszönhetően a motor működésével és a termikus rendszerekkel kapcsolatba a Valeo a motorhűtés és légkezelő rendszerek szakembere. A Valeo folyamatosan arra törekszik, hogy megfeleljen a piac, és az autógyárak magas elvárásainak.
Termosztát,intercooler,hőkapcsoló,ventillátor,vízhőmérséklet érzékelő,komplett ventillátor rendszer,ventillátor motor,folytószelep,vízszivattyú,EGR szelep,radiátorok


-Biztonsági rendszerek:
A Valeo, mint a mechanikus biztonsági rendszerek szakértője, pótalkatrészeket biztosít a független utángyártáshoz. A kormányoszlop mechanikus zárai, fogantyúi és reteszei megegyeznek az eredeti alkatrészekkel. A Valeo odafigyel a fogyasztók elégedettségére, mivel a gyári berendezés minősége garantálja a biztonságos és tartós alkatrészek használatát.
Ajtózár,tanksapka,zárkészlet,kormányoszlopzár,kilincs-Világító rendszerek:
A Valeo, mint az autóipari világítás szakértője, teljes körű termék-, és szolgáltatáskínálatot kínál a cserealkatrészektől kezdve a karbantartásig.Izzókínálattal, kiegészítő fényszórókkal.
Automatikus szintező,ködlámpa,fényszóró,izzó,hátsó lámpa,
-Átviteli rendszerek:
Valamennyi Valeo tengelykapcsoló a Valeo legmagasabb minőségi szabványainak megfelelően készül, ezáltal a Valeo termékek hatékonyak és megbízhatóbbak, és teljes vevői elégedettséget biztosítanak.A Valeo kutatási és fejlesztési szakértelme lehetővé teszi a zaj és a rezgések csökkentését, valamint a fokozott vezetési kényelmet a simább sebességváltás révén.
Kuplungszett,hidraulikus kinyomó,kettőstömegű lendkerék,4P Kit,-Kapcsolók és érzékelő rendszerek:
Az kormányoszlop kapcsolók többfunkciós rendszerek a vezető és a jármű között, közvetlenül a kormány mögött. Az egyszerű irányjelzőktől, a fényszóróktól és az ablaktörlőktől kezdve a legújabb, összetettebb technológiákig, amelyekben a Valeo úttörő szerepet játszik. 
Parkolást segítő érzékelő,kormánykapcsoló,-Törlőrendszerek:
A Valeo, az egyik vezető ablaktörlő rendszer gyártója, az ablaktörlő lapátok és ablaktörlő motorok teljes választékát hozza az utángyártott piacra.
Ablaktörlőmotor,ablaktörlő lapát,
A minőségi Valeo termékeket megtalálja webáruházunkban kedvezményes áron! 


Valeo származási ország

Franciaország


Valeo minőségi kategória

Felső katagóriás termék, sok márkánál gyári beszállító.


Valeo márkában a következő termékek szállíthatók

Ablakemelő szerkezet, Ablaktörlő gumi, Ablaktörlő kar, Ablaktörlő lapát, Ablaktörlő motor, AGR modul, AGR szelep, Ajtózár csap, Állító elem keverőlap, Állófűtés, Befecskendező szelep, Beszívott levegő hőmérséklet érzékelő, Csomagtérzár, Elektromos ablakemelő motor, Elektronikus gyújtás kit, Elosztófedél, Első fékbetét, Első fékpofa, Fékdob, Fékkopás jelző, Fékmunkahenger, Féktárcsa, Fényszóró és alkatrészei, Fényszóróállító motor, Feszítő és vezetőgörgő, Feszültség szabályzó, Fojtószelep ház, Főfékhenger, Főtengely impulzus adó, Fúvóka terjeszkedésszelep, Fűtőmotor, Fűtőmotor ellenálás, Fűtőperem, szívólevegő előmelegítő, Fűtőradiátor, Generátor, Generátor állórész, Generátor forgórész, Generátor szíjtárcsa, Gyújtáselosztó, Gyújtáskapcsoló ház, Gyújtáskapcsoló kpl., Gyújtásmodul, Gyújtástrafó, Gyújtógyertya, Gyújtókábel szett, Hátsó fékbetét, Hátsó fékpofa, Hőgomba, Hűtő, kipufogógáz visszavezetés, Hűtősapka, Hűtőtartó gumibak, Intercooler, Izzítógyertya, Izzó, ajtó biztosító fény, Izzó, ajtólámpa, Izzó, belső világítás, Izzó, csomagtér világítás, Izzó, féklámpa, Izzó, féklámpa/zárófény, Izzó, fordulófényszóró, Izzó, főfényszóró, Izzó, helyzetjelző/határoló lámpa, Izzó, kesztyűtartó, Izzó, ködlámpa, Izzó, ködzárófény, Izzó, körvonal/határolófény, Izzó, motortér világítás, Izzó, műszerfal világítás, Izzó, nappali fény, Izzó, olvasólámpa, Izzó, parkoló/helyzetjelző lámpa, Izzó, pótféklámpa, Izzó, rendszámtábla világítás, Izzó, távfényszóró, Izzó, tolatólámpa, Izzó, villogó, Izzó, villogó/határolóféy, Izzó, zárófény, Kábelkészlet, főfényszóró, Kanyarfényszóró, Kanyarfényszóró rendszer, Kezelőegység, fűtés/szellőzés, Kinyomócsapágy, Klíma kompresszor, Klíma nagynyomású cső, Klíma nyomáskapcsoló, Kondenzátor, Kopogásérzékelő, Kormánykapcsoló, Központi zár állító, Kuplung főhenger, Kuplung gumicső, Kuplung munkahenger, Kuplung szerkezet, Kuplung tárcsa, Kuplungkészlet, Külső kilincs, Légkondihűtő, Légtömeg mennyiség mérő, Légzsák átvezető, Lendkerék, Levegőminőség érzékelő, Levegőszűrő, Motorháztető zár, Motorolajszint jeladó, Műanyag világítótestek, Olajgomba, Olajhűtő, Olajnyomás kapcsoló, automatikus váltó, Olajszűrő, Önindító, Párologtató, Pollenszűrő, Relé - központi zár, Rotor, Sebesség érzékelő, Szárítótartály, Táguló szelep, Tanksapka, Tempomat vezérlőkapcsoló, Termosztát, Tolatóradar, Utastér hőmérséklet érzékelő, Üzemanyag szintjelző, Üzemanyagszivattyú, Üzemanyagszivattyú szűrő, Üzemanyagszűrő, Váltórúd, Ventillátor kapcsoló, Ventillátor komplett, Ventillátor-motor lapáttal, Vezérlőegység, elektromos hűtőventillátor, Vezérműszíj készlet, Vezérműtengely pozíció érzékelő, Világítás vezérlő, Vízhűtő, Vízpumpa, Xenon fényszóró előkapcsoló, Zárbetét garnitura


Termékkategóriák