Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

Vernet termékek
Az ollainvillei székhelyű Vernet hűtő és fűtőrendszerek előállításával foglalkozik, ennek egy szeletét képezik a gépjárműtechnikai alkalmazások. ISO 9001 minősítéssel rendelkeznek.A Vernet Calorstat 1927-ben alapított családi cég.Hamar betört az autópiacra kiváló minősége, és teljesítménye miatt.Kezdeti időkben hőmérséklet szabályzókat gyártottak központi kazánokhoz.Majd tovább fejlesztik az autóiparban használt termosztátokat.A Vernetet a Calorstat szerzi meg 1962-ben.1970-től az otthonokba is elkezdenek gyártani termosztátokat, fűtési elemeket, szanitereket.1976-ban az USA-ban hozzák létre Caltherm nevezatű leányvállalatukat.2018-tól "Vernet US" néven.1991-ben a Calorstat by Vernet újraindul.2009-ben megszerzik a Behr Thermotronicot.Azóta is folyamatosan terjeszkednek a Világon.
A Calorstat márka a legjobb garancia a teljesítményre, a hatékonyságra és a biztonságra.

Vernet termosztát:

A termosztát szabályozza a motor hőmérsékletét, beállítva a hűtőfolyadék áramlását a hűtő felé. Gyorsan eléri az ideális motor névleges hőmérsékletét. A termosztát a motor hőmérsékletét a normál üzemi értékek között tartja egész évben, függetlenül a külső hőmérséklettől..


 

A hűtőkörben elhelyezett érzékelő  méri ,és elküldi a vízhőmérséklet adatait a motornak.Figyelmeztet a magas hőmérsékleti szintről a figyelmeztető lámpa felvillanásával.


 

Vernet üresjárati szabályzó:
Ez az alkatrész csak a motor hidegindításakor aktív . Amint a motor hőmérséklete eléri az optimális szintet, az alkatrész már nem befolyásolja a motor működését.


A lambda-érzékelő létfontosságú alkatrész, amely a katalizátor által kibocsátott magas, és alacsony toxicitású gázok szintjét méri. A legtöbb modern jármű legfeljebb 6 oxigén (lambda) érzékelővel rendelkezhet a kipufogórendszerben.


 

 

Ezek az érzékelők a vezérműtengely és a főtengely forgási sebességének és helyzetének mérésére szolgálnak , amelyet a jármű motorvezérlő egysége (ECU) használ a gyújtási rendszer és az üzemanyag-befecskendezés folyamatának szabályozására.
A hőmérséklet-érzékelő a motor szívócsatornájára kerül, méri a beszívott levegő hőmérsékletét, és továbbítja az adatokat a számítógépnek. Ezek az adatok fontos szerepet játszanak az üzemanyag befecskendezésben. A hőmérséklet érzékelő által szolgáltatott adatok felhasználásával a jármű a motor által igényelt optimális levegő-üzemanyag mennyiséget bocsátja ki, miközben csökkenti a CO2-kibocsátást és az üzemanyag fogyasztást.

 

Mechanikus vagy hidraulikus kapcsoló, a sebességváltó hátramenetbe kapcsolásakor aktiválja a jármű tolató lámpáit.
Vernet ventillátor kapcsoló:
További kiegészítő hőnérséklet érzékelők, és a termosztát segítenek fenntartani a motor optimális hőmérsékleti szintjét, megakadályozva a túlmelegedést. Hűti a motor hűtőfolyadékát egy vagy több ventilátor beindításával. Az optimális motorteljesítmény biztosítja a CO2-kibocsátás és az üzemanyagfogyasztás csökkentését. 

A motor optimális teljesítménye a megfelelő levegő-üzemanyag aránytól függ . Az elosztó abszolút nyomásérzékelője (MAP érzékelő) adatokat küld a motor elosztójában lévő levegőről a motor vezérlő egységének, hogy a jármű optimális teljesítményt nyújtson .
Kis mérete ellenére a féklámpa kapcsoló fontos szerepet játszik az autóban. Számos járműrendszer, beleértve a nyomógombos indítást, a blokkolásgátló fékeket és a járműstabilitás-szabályozást, nem működhet, ha a féklámpa kapcsolója nem működik megfelelően.
 

A vízcsőcsonkot termosztátházként és csatlakozóként használják a hűtőkör különféle csövei között. Feladata a hűtőfolyadék áramlásának biztosítása és a hűtőfolyadék optimális hőmérsékletének fenntartása a motor megfelelő működésének biztosítása érdekében.Rossz minőségű hűtőfolyadék használata ennek az alkatrésznek az idő előtti elhasználódását eredményezheti.
 

Az olajnyomáskapcsoló az olajáramkörre van helyezve, és a kritikus olajnyomásszinten figyelmeztető lámpát kapcsol be a műszerfalon. Ez az érzékelő figyelmezteti a kezelőt az olajkör meghibásodásáról.

 

A legtöbb autóban jelen lévő zárt hűtőrendszer ezen részében levegő található, ami „csillapító” hatást biztosít.Lehetővé teszi a melegedő hűtőfolyadék tágulását anélkül, hogy a hűtőrendszer meghibásodna. A tágulási tartályon keresztül könnyen, vizuálisan szemmel tarthatjuk a jármű hűtőrendszerét, mert ha a tágulási tartályban lévő hűtőfolyadék szintje csökken, akkor valahol szivárgás léphet fel, akár a csővezetékben, akár a motor tömítésében.


A hűtő kupakja egy speciális sapka, amely egy kétutas-, és nyomáscsökkentő szelepből áll. A kupak szabályozza a növekvő nyomást, amikor a hűtőfolyadék felmelegszik, és lehetővé teszi a hűtőfolyadék visszafolyását a hűtőbe, amikor a motor lehül.


A Vernet minőségi termékeit megtalálja webáruházunkban akciós áron! 


Vernet származási ország

Franciaország


Vernet minőségi kategória

Felső katagóriás termék.


Vernet márkában a következő termékek szállíthatók

Beszívott levegő hőmérséklet érzékelő, Féklámpa kapcsoló, Fojtószelepállás érzékelő, Főtengely impulzus adó, Hőgomba, Hűtősapka, Kiegyenlítő tartály sapka, Lambda szonda, Légnyomás érzékelő, Olajgomba, Szívócső nyomásérzékelő, Termosztát, Termosztát, kipufogógáz visszavezetés, Tolatólámpa kapcsoló, Üresjárati szabályzó szelep, Ventillátor kapcsoló, Vezérműtengely pozíció érzékelő, Vízcső, Vízcsőcsonk


Termékkategóriák