Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

A vezérműszíj készlet több elemből is áll, így tartalmazza a vezérműszíjat (fogasszajat vagy bordásszíjat) a feszítőgörgőt, vezetőgörgőt és a szereléshez szükséges csavarokat is. A vezérműszíj készletek egyes esetekben tartalmazzák a vízpumpát is, ez külön fel van tüntetve a termék nevének a leírásában. A fogasszíj készletek nagyon nagy igénybevételnek vannak kitéve, így nagyon fontos kiváló minőségű alkatrészek közül válasszon. A vezérműszíj készletek széles márkakínálatát találhatja meg a Fékmester szíjak, görgők, vezérműszíjak webáruházában és több kiváló márka közül is választhat akciós áron online áruházunkból. Minden autónál a szervizkönyvben megtalálhatjuk, hogy hány kilométer megtétele után szükséges a vezérmű teljes cseréje.

A motorvezérlése feladata, a friss keverék beszívási időpontjának és időtartalmának vezérlése és közben a kipufogógázok kibocsátási időpontjának és időtartalmának a vezérlése.

VEZÉRMŰSZÍJ, VEZÉRMŰSZÍJ KÉSZLET
VEZÉRMŰSZÍJ, VEZÉRMŰSZÍJ KÉSZLET
VEZÉRMŰSZÍJ, VEZÉRMŰSZÍJ KÉSZLET

A főtengely által meghajtott vezérműszíj hajtja a vezérműtengelyt, amely a szelepek nyitását és zárását szabályozza, ezzel pedig lehetővé teszi a motor működését. Ezért nagyon fontos szíjhajtás minden eleme kifogástalan állapotban legyen, hisz egy vezérműszíj szakadás nagyon nagy javítási költséggel jár.

A gépjármű tulajdonosok mindig biztonságban érezhetik magukat, amikor a vezérműszíjat, a feszítőgörgőt, a vezetőgörgőt valamint a vízpumpát egy időben cserélik, különösen akkor, ha ezek az alkatrészek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A szerviz számára is ez biztosítja a legnagyobb védelmet a garanciális problémák előfordulása ellen. Ezért mi mindenkinek azt javasoljuk amikor szíjcserére szorul, hogy olyan vezérműszíj készletet kell választani amiben minden szükséges alkatrész egyben megtalálható.

VEZÉRMŰSZÍJ, VEZÉRMŰSZÍJ KÉSZLET
VEZÉRMŰSZÍJ, VEZÉRMŰSZÍJ KÉSZLET
VEZÉRMŰSZÍJ, VEZÉRMŰSZÍJ KÉSZLET

A vezérműszíjak esetén több gyári beszállító is létezik. A gyári beszállítású alkatrészek az utángyártott piacon is elérhetők az eredetivel megegyező minőségben. Több nagy márka esetében nem létezik csak egy gyártás, és ezen termékek csomagolják mind a gyári mind az utángyártott piacra is.

A Fékmester webáruházában megtalálhatja a legjobb vezérműszíj készlet márkákat, mint pl. CONTITECH , GATES , SKF, DAYCO, INA

Vezérmuszíj csere tájékoztató

Termékkategóriák