Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

VICTOR REINZ termékek























Victor Reinz:

A Dana a csúcsminőségű járműtechnikai megoldások vezető gyártója, amelyet a Victor Reinz ® márkanév alatt fejleszt és gyárt . A Dana a kiemelkedő termékek teljes körű kiszolgálását kínálja globális szinten, beleértve az autóipar tömítő és árnyékoló rendszereit is.Speciális tömítések ipari alkalmazásokhoz.A REINZ-Dichtungs GmbH a Dana Incorporated leányvállalata, és 1000 embert foglalkoztat Neu-Ulmban, Németországban.
 

Többrétegű acél (MLS) hengerfejtömítések - innovatív tömítő megoldások az új motortípusokhoz.Növekvő nyomaték és teljesítmény, csökkenő fogyasztás és károsanyag kibocsátás mellett. A motorépítés fejlesztési céljai meghatározzák a modern tömítésrendszerek követelményeit. A technológia vezetőjeként az eredeti alaktrészgyártó minden szaktudását, tapasztalatát és minőségét átadja a pótalkatrész üzletnek. Széles termékpalettájával a VICTOR REINZ hengerfejtömítéseket szállít minden hagyományos személygépkocsi és haszongépjármű motor számára.













A hengerfejcsavarok garantálják a biztonságos, és oldható csatlakozást. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ugyanazt a csavart ugyanazon alkalmazáshoz újra fel lehet használni. A hengerfej újraszerelésekor mindig ügyeljen arra, hogy új hengerfejcsavarokat használjon.Ügyeljen arra, hogy kizárólag minőségi gyártók hengerfejcsavarjait használja. A Victor Reinz hengerfejcsavarok megfelelnek a gyártó összes előírásának, és tökéletesen illeszkednek a hengerfejtömítésekhez.Természetesen a nyomatékkal kapcsolatos irányelvek mindig rendelkezésre állnak - 12 nyelven.














VictorReinz tömítőpaszta:





















 

A dinamikus tömítések legfontosabb típusai az olajelválasztó szimeringek, amelyek a forgó tengelyeken használhatók, és a szelepszár tömítések az olaj áramlásának csökkentésére a hengerfejen át az égéstérbe.Az egyszerű szimeringek és az integrált radiális szimeringek mellett a VICTOR REINZ a PTFE radiális szimeringek új generációját kínálja.Tökéletes kombináció - olajtömítések és PTFE technológia előnyei új mércét állítanak a szimeringek fejlesztésében.A modern motor-koncepciók új megoldásokat igényelnek a dinamikus tömítésekhez, amelyek tartósan képesek ellenállni a nagy terheléseknek. A kiváló tulajdonságoknak köszönhetően a PTFE megfelel ezeknek az igényeknek.














A tengelytömítésekhez hasonlóan a VICTOR REINZ a szelepszárszimeringek teljes sorozatát kínálja.












 

Komplett tömítés készlet, amel tartalmazza a tömítéseket és pótalaktrészeket.Egyedi,teljes,biztonságos.














A szelepfedéltömítések ellenállnak a magas és alacsony hőmérsékletnek egyaránt, hogy megfelelő tömítést biztosítsanak minimális meghúzással.A szelepfedéltömítések egyre inkább profilokkal készülnek.












 

A modern tömítőrendszereknek agresszívabb közegekkel, magasabb hőmérsékletekkel, alacsonyabb alkatrészszilárdsággal, és nagyobb deformációval kell megküzdeniük mechanikai igénybevétel mellett. Éppen ezért elsősorban kiváló minőségű gumiból készült elasztomer tömítéseket használnak a szívóterületen.












A kipufogócsonk tömítés ahol a gáz nagyon magas hőmérsékleten, és alacsony nyomáson halad át.A modern kipufogócsonk tömítései bevonat nélküli,többrétegű acélból (MLS) készülnek. A lemezrétegek száma a kipufogócsonk, és a hengerfej alkatrészeinek torzulásától függ. A kipufogócsatorna szivárgása rossz kipufogógáz értékeket, energiaveszteséget és megnövekedett üzemanyagfogyasztást eredményez.














A kiváló minőségű német Victor Reinz termékeit megtalálja webáruházunkban akció áron!


VICTOR REINZ származási ország

Németország


VICTOR REINZ minőségi kategória

Felső kategória


VICTOR REINZ márkában a következő termékek szállíthatók

Adagoló-fúvóka egység javítókészlet, Alsó tömítés garnitúra, Befecskendező szelep tömítőgyűrű, Diffi szimmering, Felső tömítés garnitúra, Hengerfej tömítés, Hengerfejcsavar készlet, Kerékagy szimmering, Kipufogó/Szívósor tömítés, Kipufogósor tömítés, Komplett tömítés garnitúra, Olajleeresztő csavar alátét, Olajteknő tömítés, Szelepfedél csavar, Szelepfedél tömítés, Szelepfedélcsavar tömítés, Szelepszárszimmering, Szelepszárszimmering garnitúra, Szimmering, Szimmering - automata váltó, Szimmering - olajpumpához, Szimmering - váltóba, Szívósor tömítés, Szívósorház tömítés, Termosztát ház tömítés, Termosztát tömítés, Tömítés, Tömítés - olajhűtő, Tömítés - olajszita, Turbó tömítés, Turbó tömítés készlet, Váltórúd szimmering, Vezérműház tömítés, Vezérműlánc feszítő tömítés, Vízpumpa tömítés


Termékkategóriák