Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat
VICTOR REINZ


VICTOR REINZ Tájékoztató:Victor Reinz:

A Dana a csúcsminőségű járműtechnikai megoldások vezető gyártója, amelyet a Victor Reinz ® márkanév alatt fejleszt és gyárt . A Dana a kiemelkedő termékek teljes körű kiszolgálását kínálja globális szinten, beleértve az autóipar tömítő és árnyékoló rendszereit is.Speciális tömítések ipari alkalmazásokhoz.A REINZ-Dichtungs GmbH a Dana Incorporated leányvállalata, és 1000 embert foglalkoztat Neu-Ulmban, Németországban.
 

Többrétegű acél (MLS) hengerfejtömítések - innovatív tömítő megoldások az új motortípusokhoz.Növekvő nyomaték és teljesítmény, csökkenő fogyasztás és károsanyag kibocsátás mellett. A motorépítés fejlesztési céljai meghatározzák a modern tömítésrendszerek követelményeit. A technológia vezetőjeként az eredeti alaktrészgyártó minden szaktudását, tapasztalatát és minőségét átadja a pótalkatrész üzletnek. Széles termékpalettájával a VICTOR REINZ hengerfejtömítéseket szállít minden hagyományos személygépkocsi és haszongépjármű motor számára.

A hengerfejcsavarok garantálják a biztonságos, és oldható csatlakozást. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ugyanazt a csavart ugyanazon alkalmazáshoz újra fel lehet használni. A hengerfej újraszerelésekor mindig ügyeljen arra, hogy új hengerfejcsavarokat használjon.Ügyeljen arra, hogy kizárólag minőségi gyártók hengerfejcsavarjait használja. A Victor Reinz hengerfejcsavarok megfelelnek a gyártó összes előírásának, és tökéletesen illeszkednek a hengerfejtömítésekhez.Természetesen a nyomatékkal kapcsolatos irányelvek mindig rendelkezésre állnak - 12 nyelven.


VictorReinz tömítőpaszta:

 

A dinamikus tömítések legfontosabb típusai az olajelválasztó szimeringek, amelyek a forgó tengelyeken használhatók, és a szelepszár tömítések az olaj áramlásának csökkentésére a hengerfejen át az égéstérbe.Az egyszerű szimeringek és az integrált radiális szimeringek mellett a VICTOR REINZ a PTFE radiális szimeringek új generációját kínálja.Tökéletes kombináció - olajtömítések és PTFE technológia előnyei új mércét állítanak a szimeringek fejlesztésében.A modern motor-koncepciók új megoldásokat igényelnek a dinamikus tömítésekhez, amelyek tartósan képesek ellenállni a nagy terheléseknek. A kiváló tulajdonságoknak köszönhetően a PTFE megfelel ezeknek az igényeknek.


A tengelytömítésekhez hasonlóan a VICTOR REINZ a szelepszárszimeringek teljes sorozatát kínálja.
 

Komplett tömítés készlet, amel tartalmazza a tömítéseket és pótalaktrészeket.Egyedi,teljes,biztonságos.


A szelepfedéltömítések ellenállnak a magas és alacsony hőmérsékletnek egyaránt, hogy megfelelő tömítést biztosítsanak minimális meghúzással.A szelepfedéltömítések egyre inkább profilokkal készülnek.
 

A modern tömítőrendszereknek agresszívabb közegekkel, magasabb hőmérsékletekkel, alacsonyabb alkatrészszilárdsággal, és nagyobb deformációval kell megküzdeniük mechanikai igénybevétel mellett. Éppen ezért elsősorban kiváló minőségű gumiból készült elasztomer tömítéseket használnak a szívóterületen.
A kipufogócsonk tömítés ahol a gáz nagyon magas hőmérsékleten, és alacsony nyomáson halad át.A modern kipufogócsonk tömítései bevonat nélküli,többrétegű acélból (MLS) készülnek. A lemezrétegek száma a kipufogócsonk, és a hengerfej alkatrészeinek torzulásától függ. A kipufogócsatorna szivárgása rossz kipufogógáz értékeket, energiaveszteséget és megnövekedett üzemanyagfogyasztást eredményez.


A kiváló minőségű német Victor Reinz termékeit megtalálja webáruházunkban akció áron!VICTOR REINZ Származási ország:
Németország


VICTOR REINZ Minőségi kategória:
Felső kategória

VICTOR REINZ márkában a következő termékek szállíthatók:
Kapcsolat
4028, Debrecen, Sámsoni u. 16/B.
Telefon: +36 30 9264 160
Telefon: +36 20 9150 340
Telefon: +36 70 3705 259

H: 9:00-17:00 , K-P: 8:00-17:00
info@fekmester.hu
Fekmester.hu a facebookonFekmester.hu a facebookon