Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

WAHLER termékek
Wahler: 

Gustav Wahler 1902 óta,kipufogógáz-visszavezető szelepek (EGR) és csövek, valamint motor termosztátok gyártója.A teljes alkalmazotti létszám mintegy 1250 fő,a Wahler a hivatalos beszállító olyan autógyártók számára, mint az Alfa Romeo, az Audi, a BMW, a Fiat, a Ford, a General Motors, az Opel, a Peugeot, a Porsche, a Renault, a SAAB, a Seat, a Skoda, a VW, a Volvo.. A Wahler egységei Németországban, Brazíliában, az Egyesült Államokban, Kínában és Szlovákiában találhatók.
Eredeti és pótalkatrészek azonosak.A Wahler márka a prémium minőséget képviseli. Ez azt jelenti, hogy a Wahler által gyártott alkatrészek ugyanolyan minőségűek, mint az autógyártók által használt eredeti kiadás.
2013-ban megvette a BorgWarner.

Wahler termosztát:


Wahler EGR Szelep:
Keresse webáruházunkban a német minőségi Wahler termékeket kedvezményes áron! 


WAHLER származási ország

Németország


WAHLER minőségi kategória

Gyári beszállító


WAHLER márkában a következő termékek szállíthatók

AGR modul, AGR szelep, AGR szelep tömítés, Átkapcsolószelep átkapcsolófedél (szívócső), Cső, kipuf.gáz visszavezető szelep, Csőcsonk, szívókönyök, Fojtószelep ház, Hűtő, kipufogógáz visszavezetés, Melegítés szabályozó, Termosztát, Termosztát tömítés, Tömítéskészlet, kipufogogáz visszavezetés, Vákuumvezérlő szelep, kipufogógáz-visszavezetés, Ventillátor kapcsoló, Vízcsőcsonk


Termékkategóriák