Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

BMW TOP kategóriák

Ablakmosó, ablaktörlő
Bowdenek - pedálok
Elektromos alkatrészek
Erőátvitel
Fék Mechanika
Fék Hidraulika
Futómű/kormányzás
Fényszóró, világítás
Gyújtás/izzítás
Hűtés/fűtés/klíma
Jeladók, érzékelők
Kilincsek, zárak
Kipufogó
Karosszéria
Lengéscsillapítók/rugók
Motor
Szíjak, görgők
Szűrő
Üzemanyagrendszer

ELŐZŐ KERESÉSEKBMW autóalkatrész jellemzői

A legtöbb gépkocsi akkor működik jól, ha a megfelelő alkatrészek működtetik. A BMW autóalkatrész hű a gyártó márkanevéhez, hiszen kiváló berendezésekkel látja el a gépkocsit. A legtöbb BMW autóalkatrész jó minőségű, és természetesen együttesen még jobban működnek, ezzel téve kényelmessé és kellemessé, nem mellékesen pedig biztonságossá a vezetést és az utazás élményét. Ismerkedjünk meg részletesebben az alkatrészek pozitív tulajdonságaival és azok működési elvével.

A BMW fékrendszere

A BMW fékrendszer a maximális biztonság érzetét nyújtja, hiszen a kialakítás minden centiméterére odafigyeltek, hogy a fékrendszerhez tartozó alkatrészek egytől egyik kiválóan végezzék el a feladatukat. Ha a fékrendszer alkatrészei tökéletesen működnek és még harmóniában is állnak egymással, akkor az egy tényleg biztonságos autóra vall. A fékezés megfelelőségéről különleges kompozit anyagok tehetnek, amely még abban is segít, hogy a fékrendszer hosszú élettartamú lehessen. A BMW fékrendszere szinte megkérdőjelezhetetlen, hiszen nagyon szigorú teszteken kell hogy átmenjenek évről-évre.

BMW alkatrész
BMW alkatrész
BMW alkatrész

BMW lengéscsillapító

A BMW lengéscsillapítója az ikercsöves technológiát alkalmazza, amely igen kifinomultnak számít. A jó lengéscsillapító képes sokkal kellemesebbé tenni a vezetést és az utazás élményét is, sőt, a biztonságban is nagy szerepet játszik. Sokan nincsenek tisztában a lengéscsillapító fontosságával, pedig érdemes lenne megismerkedniük részletesebben vele, hiszen ez nem csak annyit tesz, hogy az autó mozgását finomítja, hanem stabillá teszi azt, amely főleg abban az esetben rendkívül hasznos, ha erős szeles időben, vagy esőben, esetleg viharban kell vezetni. A kényelmet és a biztonságot jelenti az is, hogy a lengéscsillapító hidegben és melegben is jól működik, akár a -40 fok és a + 100 fok között is kiválóan teljesít. A BMW lengéscsillapító a zajszintet is csökkenti.

BMW lengéscsillapító
BMW lengéscsillapító
BMW lengéscsillapító

BMW kuplung

A BMW kuplung működési elve a hidraulikán alapszik, amely azt jelenti, hogy tulajdonképpen a karbantartása a nullával egyenlő. A kuplung nem igényel karbantartást, mégis hosszú élettartamot ígér az autónak, sőt, a vezetési élményt is kellőképpen megsegíti azzal, hogy az indulás is teljesen gördülékeny és a váltásnál sem lehet észrevenni a működését. A hosszú utaknál is kiválóan helytáll a BMW kuplung. A BMW autóalkatrész előnye, hogy nagyon magas hőmérsékleten sem melegszik fel, tehát a rekkenő hőségben ugyanúgy teljesít a kuplung, mint a fagyos hidegben, ez pedig azt jelenti, hogy ha az autó minden más alkatrésze is a megfelelő módon működik, akkor tényleg egyedi vezetési élményben lehet része.

BMW kuplung
BMW kuplung
BMW kuplung

BMW kormányművek

A BMW autóalkatrész miden egyes eleme arra szolgál, hogy a vezetés élménye tökéletes lehessen – legalábbis mindenben ezt próbálják megközelíteni. A kormányművek együttes működése azt adja, hogy az autó könnyen irányítható legyen, stabilan maradjon az úton, de a kanyarokba se fáradjon ki a sofőr. A könnyű irányíthatóság és a gyors reakcióidő minden esetben azt jelenti, hogy kényelmes a vezetés, kellemes az utazás, és biztonságos a gépjármű.

BMW motoralkatrészek

A motoralkatrészek összehangolt munkáját az emberi szervezet működéséhez lehetne hasonlítani. A sokféle motoralkatrész együttes munkája a megbízható működést jelenti, amely csak akkor történhet meg, ha minden egyes motoralkatrész – a vezérműtől kezdve a motorblokkon át a motorolajig – jó minőségű – ilyen a BMW autóalkatrész.


BMW olajszűrők

Az olajszűrő megfelelő működése segíti a motor élettartamát, és azt, hogy kizárólag csak annyi üzemanyag kerüljön felhasználásra, amelyre szükség van. A BMW olajszűrői elég elterjedtek, hiszen a precíz összeállításnak köszönhetően képesek hosszú távon frissen és tisztán tartani az olajat. Az olaj ugyanis, ha nincs rendesen megszűrve, ha nincs belőle eltávolítva a szennyezett vagy elhasznált rész, akkor hamar tönkremegy. Tulajdonképpen az ételhez lehet hasonlítani, amely a megfelelő tárolás mellett sokáig eláll és fogyasztható, de ha például a zöldséget a napon hagyjuk, akkor pillanatok alatt megfonnyad és fogyaszthatatlanná válik. Az olajszűrő az olaj minőségét képes rontani, ha az nem a megfelelő módon végzi el feladatát, hosszú távon a kocsi minden alkatrészét tönkre tudja tenni. A hosszú élettartamú alkatrészek megfelelő működéséről is az olajszűrő tehet.


BMW kipufogó

A BMW kipufogórendszer legnagyobb előnye, hogy nem csak környezettudatos, hanem képes növelni az autó teljesítményét is. A kipufogó a megfelelő működéssel képes az üzemanyag fogyasztáson is csökkenteni, amely észrevehető változásokat mutat, ha BMW kipufogóval van felszerelve autója. Az alacsony fogyasztás teszi lehetővé azt is, hogy környezetbaráttá váljon az autó, hiszen ennek köszönhetően akár 90 százalékkal lehet kevesebb a szennyezőanyag, amelyet a kipufogó kibocsájt. A BMW kipufogó emellett még a motor hangján is képes csökkenteni, amely még kellemes utazási élményt kínál.


BMW hűtés-fűtés technológia

A BMW autóalkatrész azért is tudja hosszú időn keresztül problémamentesen szolgálni a tulajdonosát, mert nincs kitéve a szélsőséges időjárás változásoknak – ez annak köszönhető, hogy kiváló hűtési-fűtési berendezésekkel szerelték fel, amelyek képesek a megfelelő, kellemes és állandó hőmérsékleten tartani az alkatrészeket, illetve az utastérben is kellemes klímát nyújtanak.

BMW olajszűrő
BMW kipufogó
BMW hűtés-fűtés

BMW szélvédő tisztítás

Talán sokan nem gondolnak arra, hogy mennyire fontos egy autó szélvédője, vagyis a szélvédő tisztán tartása. A BMW autóalkatrész úgy lett kialakítva, hogy a vezető figyelmét inkább támogassa és ne vonja el az útról. Az ideális látási viszonyok segítését adja a tökéletesen kialakított szélvédő, ami tisztán tartása rendkívül könnyű, hiszen úgy van hajlítva, hogy az ablaktörlő lapátok minden egyes részét könnyen elérjék és egy csepp vizet és foltot se hagyjanak rajta, illetve hogy a szélvédő teljesen vízmentes és huzatmentes lehessen.

Termékkategóriák