Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

HONDA TOP kategóriák

Ablakmosó, ablaktörlő
Bowdenek - pedálok
Elektromos alkatrészek
Erőátvitel
Fék Mechanika
Fék Hidraulika
Futómű/kormányzás
Fényszóró, világítás
Gyújtás/izzítás
Hűtés/fűtés/klíma
Jeladók, érzékelők
Kilincsek, zárak
Kipufogó
Karosszéria
Lengéscsillapítók/rugók
Motor
Szíjak, görgők
Szűrő
Üzemanyagrendszer

ELŐZŐ KERESÉSEKAmit a Honda autóalkatrészről tudni érdemes

A Honda nem egy egyszerű autómárka, hiszen már az 1948-as indítástól kezdve kiváló minőségű, kivételes színvonalú és mérnöki pontosságú alkatrészeket is gyárt. Először a motorkerékpár gyártásról vált híressé, majd szép lassan jöttek a más gépjárművek is. Talán ennek az óriási tapasztalatnak és széleskörű látásnak köszönhető, hogy a Honda ilyen kiváló alkatrészekkel rendelkezik. Mára már világcéggé nőtte ki magát és a biztonság mellett egyre nagyobb figyelmet fordít a környezetvédelemre és a társadalmi felelősségtudatra is. A Honda alkatrészei a világ minden táján kaphatóak, a kiváló minőséget a tapasztalat garantálja, amelyet a Fékmester Parts Kft is tanúsít.

Fékrendszerek Honda autókhoz

Csak akkor lehet teljesen biztonságos az autó, ha az méretpontos alkatrészekkel működik. Ez azt jelenti, hogy a Honda fékrendszert ajánljuk a Honda autókhoz. Hogy mi ennek az oka? A válasz egyszerű: az autógyártók nagy odafigyeléssel és a kellő tapasztalattal, illetve szakmai és technológiai háttérrel dolgozták ki a Honda fékrendszert. Miért választana akkor Ön gyengébb utángyártottat, amelyért senki nem vállalja a felelősséget? A minőségi utángyártott és eredeti alkatrészek, mint például a Honda fékrendszere is tökéletes biztonságot nyújtanak, ezt pedig a Honda neve és tapasztalata biztosítja. A fékrendszeren pedig nem szabad spórolni, hiszen az autó biztonságának kulcsa a fékrendszerben rejlik.

Honda alkatrész
Honda alkatrész
Honda alkatrész

Lengéscsillapítók Honda autókhoz

Már számos helyen hallottunk és olvastunk arról, hogy a Honda autói és más járművei is milyen kényelmesek és hogy mennyire biztonságosak. Ezek a kiváló tulajdonságok a Honda lengéscsillapítóinak köszönhetőek. Sokan azt hiszik, hogy a lengéscsillapító kizárólag az autó kényelmét szolgálja, ez azonban nem így van. A Honda lengéscsillapítói nem kizárólag a kényelemért felelnek, de az autó stabilitásán is javítanak, amely már nem csak a komfort érzetet szolgálja, de természetesen a biztonságot is. A kiválóan működő lengéscsillapító képes akár a fékutat is lerövidíteni, ami például egy esős úton nagyon sokat segíthet. Nem hiába dicsérik annyi helyen a Honda lengéscsillapítóit.

Honda lengéscsillapító
Honda lengéscsillapító
Honda lengéscsillapító

Honda kuplungok

Nem kétséges, hogy a kuplung az autó egyik legfontosabb alkatrésze. A kuplung alkatrészei a főtengelykapcsolók, amelyek azért felelnek, hogy a különböző alkatrészek fordulatszámát összehangolják. A kuplung a motor és a sebváltó között helyezkedik el, feladata pedig, hogy a motor által előállított energiát a sebváltó felé továbbítsa. Láthatjuk tehát, hogy milyen központi helyet foglal el az autóban. Tudni kell, hogy a kuplung nem csak továbbítja az energiát, de tudnia kell szabályozni is azt. A kuplung megfelelő működésétől sok minden függ egy autóban, ezért is nagyon fontos, hogy a megfelelő minőségű kuplungot szerezze be autójához, amelyet természetesen a Honda ajánl.

Honda kuplung
Honda kuplung
Honda kuplung

Kormányművek Hondához

A Honda rendkívüli odafigyeléssel gyártja alkatrészeit, ehhez pedig a kormányművek is hozzátartoznak. A megfelelő kormánymű nem csak azt eredményezi, hogy a gépkocsit irányítani tudja a vezető, de azt is, hogy ez az irányítás ne kerüljön semmilyen fáradozásba neki. A Honda kormányművei olyan kialakításúak, hogy a jármű vezetőjének ne azzal kelljen foglalkoznia, hogy mennyire fáradt el a vezetésben, hanem azzal, hogy mennyire egyszerű és élvezetes egy Honda autó vezetése. A kormányművek, amelyeket a Honda számára készítenek teljes mértékben ügyelnek arra, hogy az autó biztonságát bármilyen útviszony között fenntartsák. Ez az autó stabilitását is jelenti. A Honda kormányművek kiválóan és rendkívül gyorsan reagálnak a vezető kéréseire, amely a teljes biztonságot és megbízhatóságot és kényelmet jelenti.

Honda motoralkatrészek

A szakemberek egyre nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy felhívják az autótulajdonosok figyelmét arra, hogy mennyire fontos, hogy a motoralkatrészek minőségi gyártásúak legyenek. Mivel a motor és alkatrészei a gépjármű szívének felelnek meg, ezért ha bármi meghibásodás történik bennük, akkor az autó akár képes a legelhagyatottabb úton is cserben hagyni bennünket. Ennek elkerülése, tehát a megfelelő működés érdekében nagyobb odafigyeléssel kell fordulni a motoralkatrészek felé. A Honda motoralkatrészei olyan technológiával készülnek, amely teljes mértékben megbízható. Az minőségi alkatrészek vállalják a felelősséget azért, hogy a motor nem hagyja az autót cserben.
Olajszűrők
Az olajszűrő hasonlóan fontos része az autónak, mint bármely más alkatrész. Az olajszűrő segíti a motorolaj megfelelő minőségét megtartani hosszú időn keresztül. Ezért nem mindegy, hogy gyenge utángyártott vagy minőségi utángyártott olajszűrőt használ autójához. A Honda teljes mértékben megbízható olajszűrőkkel rendelkezik. A kockázat sokszor nem éri meg, például az olajszűrő esetében sem, hiszen sokszor ettől függ az autó állapota, illetve az élettartamhoz is hozzájárul a minőség.
Kipufogó
Sokan nem foglalkoznak kellőképpen a kipufogó működésével, illetve a kipufogó minőségével, pedig ez is egy alap alkatrésze a gépjárműnek. Sőt, a kipufogó tehet arról is, hogy éppen az adott jármű mennyire szennyezi a környezetet és hogy mennyire hangos az autó. Megéri minőségi Honda kipufogó alkatrészt vásárolni, hiszen sokszor az utángyártott termékek rosszat tesznek az autóval: például hamarabb kell cserélni bizonyos alkatrészeket. Ne hagyja figyelmen kívül a kipufogót sem, ellenőriztesse azt is, és szerezzen Honda kipufogót, hogy többé ezen se kelljen aggódnia.
Hűtés - fűtés
A különféle hűtési és fűtési rendszerekről a Honda már a kezdetektől fogva gondoskodik, hiszen ahhoz, hogy az autó tökéletesen működhessen a megfelelő hőmérsékletűnek kell hogy legyenek az alkatrészek, ez pedig csak és kizárólag a Honda hűtés-fűtés termékeivel és alkatrészeivel érhető el.

Honda olajszűrő
Honda kipufogó
Honda hűtés-fűtés

Szélvédő tisztítás

Ha eddig azt hitte, hogy nem kell a szélvédő tisztításra akkora energiát fordítania, ha azt hitte, hogy nem fontos, hogy milyen mosóvizet használ annak érdekében, hogy tökéletesen kilásson az üvegen, akkor próbálja ki a Honda szélvédőtisztító termékeit és győződjön meg arról, hogy mekkora minőségbeli különbség van az utángyártott és a márka nélküli termékek és a Honda termékei között. Ezek után már Ön sem fogja szó nélkül hagyni a szélvédők tisztaságát.

Termékkategóriák