Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

HYUNDAI TOP kategóriák

Ablakmosó, ablaktörlő
Bowdenek - pedálok
Elektromos alkatrészek
Erőátvitel
Fék Mechanika
Fék Hidraulika
Futómű/kormányzás
Fényszóró, világítás
Gyújtás/izzítás
Hűtés/fűtés/klíma
Jeladók, érzékelők
Kilincsek, zárak
Kipufogó
Karosszéria
Lengéscsillapítók/rugók
Motor
Szíjak, görgők
Szűrő
Üzemanyagrendszer

ELŐZŐ KERESÉSEKAmit a Hyundai autóalkatrészről tudni érdemes

Az 1967 óta működő Hyundai autógyár és Hyundai alkatrészgyár biztosítja a vásárlókat arról, hogy kiváló minőségben és kiváló megbízhatósággal gyártják autóikat és alkatrészeiket. A Hyundai az egész világon ismert és elismert márka. A Hyundai modellek és alkatrészeik együttesen alkotják meg azt az autót, amely a legnagyobb biztonsággal szolgálja a családot hosszú éveken keresztül. A Fékmester Parts Kft segít eligazodni a Hyundai alkatrészei között.

Fékrendszerek Hyundai autókhoz

Az alkatrészgyártók óriási hangsúlyt fektetnek az autók fékrendszereire, hiszen ez a kulcsa a gépjármű biztonságának. Az alkatrész vásárláskor is több alkalommal átgondolják az ügyfelek, hogy milyen fékrendszert válasszanak. Mostantól nem kell erről ennyit gondolkodni, hiszen a Hyundai fékrendszere már számos helyen bizonyította kiválóságát és megbízhatóságát. A legújabb generációs Hyundai modellek már olyan féktárcsákkal, rögzítőfékekkel és fékhengerekkel készülnek, amelyek tökéletesen reagálnak a vezető által adott utasításokra, ezzel tökéletesen biztonságossá téve a vezetést, az utazást bármilyen útviszonyok és időjárási körülmények között.

Hyundai alkatrész
Hyundai alkatrész
Hyundai alkatrész

Lengéscsillapítók Hyundai autókhoz

A Hyundai autók kényelmesek és biztonságosak, akár több száz kilométert is engednek levezetni a sofőr kifáradása nélkül. Mindez a tökéletesen kialakított Hyundai lengéscsillapítónak köszönhető, amely olyan nyugalmassá teszi a járművet, mintha az tökéletesen sima úton haladna. Szinte alig észlelhető, hogy az úton vagyunk. Kényelmes, emellett pedig biztonságos is, hiszen a lengéscsillapító nem kizárólag a kényelmet szolgálja, de a gépjármű biztonságát is.

Hyundai lengéscsillapító
Hyundai lengéscsillapító
Hyundai lengéscsillapító

Hyundai kuplungok

A járművek egyik legfontosabb alkatrésze a kuplung, amely már az első sorozatgyártású autónak is volt. Ahhoz, hogy kellemes legyen a vezetési élmény, ahhoz, hogy a vezetés ne teher, hanem élvezet legyen, szükséges egy kiváló minőségű kuplung, olyan, amilyenek a Hyundai kuplungok. A kuplung működésének lényege, hogy optimális szinten tartsa a fordulatszámot minden nyomatékleadásnál. Ez ahhoz szükséges, hogy kényelmesen és biztonságosan autózhassunk. Válassza ezért a megbízható, kiválóan működő Hyundai kuplungot.

Hyundai kuplung
Hyundai kuplung
Hyundai kuplung

Kormányművek Hyundaihoz

A Hyundai kormányművek az autó stabilitásáért és a gyors reakciókért felelnek. Ezen a területen ismét kiválót alkotott a Hyundai, hiszen a gyors reakció azt jelenti, hogy a kormányzásra elég gyorsan reagálnak a kormányművek és más alkotóelemek ahhoz, hogy az autó biztonságos maradjon még egy nem várt helyzetben is.

Hyundai motoralkatrészek

A Hyundai motoralkatrészek mindig meglepetést okoztak abból a szempontból, hogy egy-egy autótípusnál milyen technológiai újításokat vezettek be a motor körül. A legújabb Hyundai járművek már akár hatféle motorból is állhatnak, lehet akár három dízeles és három benzines is. A Hyundai óriási motorválasztékkal rendelkezik, mindezt azért, hogy vásárlói megelégedéssel használják autójukat.
Olajszűrők
Olajcserére mindig szükség van, még akkor is, ha ezt kissé elhanyagolják az autótulajdonosok. Az autószervizek és az autógyártók, az alkatrészgyártók is egyre nagyobb figyelmet fektetnek az olajcserére, a megfelelő olajszűrő használatára, hiszen ettől is sokszor függ az autó biztonsága és az élettartama. A Hyundai a megfelelő olajszűrő alkatrészt kínálja vásárlóinak, hogy az autó biztonságos és hosszú élettartamú lehessen. A Hyundai olajszűrő természetesen több méretben is elérhető, hogy miden autós megtalálhassa a megfelelőt.
Kipufogó
A Hyundai kipufogó természetesen már olyan technológiával készül, hogy az részt vegyen a környezet kímélésben is, és a hangtompításban is segítségére legyen a járműnek. A kipufogócső és a kipufogódob kombináltan működik azért, hogy elérje a gépjárműnél azt, hogy az kevesebb káros anyagot bocsásson ki, és ne legyen túl hangos sem. Ez az új generációs Hyundai kipufogókra jellemző, ám ez egy nagyon fontos és lényeges tulajdonság, hiszen a természet egyre nagyobb figyelmet érdemel és erre már a Hyundai is megpróbál odafigyelni. A kipufogó feladatai tehát a hangenergia elnyelése és a légszennyezés csökkentése mellett a turbulens áramlás csillapítása és a kipufogógáz szabadba vezetése. A Hyundai kipufogó minden feladatát kiválóan teljesíti.
Hűtés - fűtés
Az autó indítása, az autó biztonságos utazása sokszor függ a megfelelő hűtő és fűtő berendezésektől. A motor túlmelegedése például nem következhet be egy Hyundai autónál, hiszen a Hyundai tökéletesítette az alkatrészek hűtési-fűtési lehetőségeit. A motor kiválóan indul a legnagyobb hidegben is, és a legmelegebb nyári napon sem mondja fel a szolgálatot. Természetesen a Hyundai hűtési és fűtési rendszerek a klímára és a melegítésre is kellő figyelmet fordítottak, hiszen az utasok kényelme is ugyanakkora fontosságot jelent számukra, mint az alkatrészek kiváló működése. Sőt, a legújabb és legmodernebb Hyundai autók már környezetbarát módszerekkel és energiatakarékosan képesek lehűteni vagy felmelegíteni az utastér levegőjét.

Hyundai olajszűrő
Hyundai kipufogó
Hyundai hűtés-fűtés

Szélvédő tisztítás

Képzeljen el egy gyönyörű, kifogástalanul működő Hyundai autót, és képzelje el, hogy mázos, piszkos a szélvédő. Ugye el sem tudja képzelni?! Ez annak köszönhető, hogy a Hyundai a legkisebb részletekre is odafigyelt és olyan szélvédő tisztító lapátot fejlesztett ki, amely nem hagyja, hogy a szélvédő mocskos legyen. A szélvédő mosóvize is természetesen hozzájárul ehhez. Ha Hyundai autót vezetünk, akkor egyszerűen nem hagyhatjuk, hogy a szélvédőnk piszkos legyen, törekedjünk a tökéletes tisztaságra, ezzel a tökéletes kilátásra és biztonságra!
Ha a Hyundai ekkora energiát fordít az alkatrészek legkisebb részleteire is, akkor miért az autótulajdonosok lennének azok, akik félvállról veszik az autó alkatrészeinek tudását és kiváló tulajdonságait. Ne engedje meg magának, hogy nem Hyundai alkatrészeket vásároljon!

Fekmester.hu ®
<< vissza
Termékkategóriák