Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

KIA TOP kategóriák

Ablakmosó, ablaktörlő
Bowdenek - pedálok
Elektromos alkatrészek
Erőátvitel
Fék Mechanika
Fék Hidraulika
Futómű/kormányzás
Fényszóró, világítás
Gyújtás/izzítás
Hűtés/fűtés/klíma
Jeladók, érzékelők
Kilincsek, zárak
Kipufogó
Karosszéria
Lengéscsillapítók/rugók
Motor
Szíjak, görgők
Szűrő
Üzemanyagrendszer

ELŐZŐ KERESÉSEKAmit a Kia autóalkatrészről tudni érdemes

Elérkezett az az idő, amikor az autótulajdonosok is elkezdenek egyre nagyobb figyelmet fordítani az minőségi utángyártott alkatrészekre. Így van ez a Kia alkatrészeivel is, sokan kezdték keresni a Kia minőségi alkatrészeit. A legnagyobb gondoskodást igénylik a gépjárművek, hiszen egy-egy utazás során a család biztonságáért és kényelméért is felelnek, ennek alapján pedig megérdemlik, hogy a megfelelő alkatrészekkel lássák el őket a tulajdonosok. Az eredeti alkatrész szigorú minőségbiztonsági előírásokat teljesít, amely biztosítja a vásárlókat arról, hogy a termék jól fogja szolgálni a családot, akár sok éven keresztül és hogy a használattal semmilyen kárt nem tesz az autóban, az autó más alkatrészeiben. Az autó alkatrészei ugyanis összhangban működnek együtt, ezért is ajánlja a Fékmester Parts Kft a Kia minőségi utángyártott alkatrészeit!

Fékrendszerek Kia autókhoz

Ha megkérdezik, hogy mi felel az autók biztonságáért, akkor biztos, hogy elsőre mindenki a fékrendszereket említi. Ez igaz, ettől azonban kissé összetettebb az autó biztonsága, hiszen szinte mindegyik alkatrésznek kiválóan kell működnie ahhoz, hogy elmondhassuk, az autó biztonságos. A szakemberek azt ajánlják, hogy a fékrendszer mindig eredeti méretű legyen, ez igaz a Kia tekintetében is. Ha Önnek fontos, hogy autója biztonságos legyen, akkor a fékrendszerhez válassza a Kia alkatrészeit.

Kia alkatrész
Kia alkatrész
Kia alkatrész

Lengéscsillapítók Kia autókhoz

A lengéscsillapítónak is óriási szerepe van abban, hogy a gépjármű biztonságos legyen. A lengéscsillapító amellett, hogy kényelmessé teszi az utazást, a biztonságért is felel. A Kia lengéscsillapító segít stabilabbá tenni a járművet még az egyenetlenebb utakon is. A lengéscsillapító megfelelő működésével nem csak az érhető el, hogy a sofőr hosszú órákon keresztül kényelmesen és fáradság nélkül üljön a volán mögött, hanem azt is, hogy ezzel megtöbbszörözi az autó biztonságát. A megfelelő lengéscsillapítóval a jármű könnyebben és gyorsabban is reagál a kormány mozdulataira és még a kanyarokban is stabilabb lesz az autó.

Kia lengéscsillapító
Kia lengéscsillapító
Kia lengéscsillapító

Kia kuplungok

A kuplung fő feladata, hogy kapcsolatot tartson a sebváltó és a motor között, tulajdonképpen a kuplung az az alkatrész, amely továbbítja a motor által alkotott energáit a sebesságváltó felé, méghozzá úgy, hogy szabályozza is azt. A sebváltó gördülékeny váltása is a kuplungtól függ, ezért is fontos, hogy a megfelelő, az minőségi utángyártott Kia kuplungot használja az autójához. A kuplung amellett, hogy a vezetésnél van a sofőr segítségére, az indulásnál és a megállásnál is fontos funkciókat tölt be. Nélküle nem is lehetne elindulni, hiszen akkor nem lenne az autóban üresjárat, tehát az autó rángatózva indulna el. A Kia kuplungok kiválóan működnek, egyáltalán nem észlelhető semmilyen rángás. A megfelelő minőségű kuplung a lengéscsillapító élettartamát is képes meghosszabbítani.

Kia kuplung
Kia kuplung
Kia kuplung

Kormányművek Kiához

Láthatjuk, hogy a Kia alkatrészek milyen összhangban állnak egymással, egyik a másikat segíti, egyik élettartama a másik minőségétől is függ. Nem lóg ki a körből természetesen a kormánymű sem, amely szintén egy bonyolult rendszer részét képezi. A megfelelő minőségű kormányművel elérhető, hogy az autó stabil maradjon az egyenes és a kanyarokkal teli utakon is, a kormányműtől függ, hogy a vezetőnek mennyi energiabefektetésre van szüksége ahhoz, hogy irányban tartsa az autót. Ha a kormánymű kiválóan működik, akkor élvezetes és biztonságos a vezetés.

Kia motoralkatrészek

Ha a fékrendszer a gépjármű biztonságának központja, akkor a motor az egész rendszer szíve. A Kia motoralkatrészei olyan kiváló technológiával készültek, amely teljes bizonyosságot ad arról, hogy a gépjármű jól működik minden körülmény között. A Kia már a kezdetektől nagy hangsúlyt fektetett a motoralkatrészekre, amely mái napig érvényes. A folyamatos újításoknak köszönhetően mára még megbízhatóbbá váltak autóik és alkatrészeik. Ha nem bízná a véletlenre a gépjárművének helyes és problémamentes működését, akkor válassza a Kia motoralkatrészeket.
Olajszűrők
Sok autótulajdonos elfelejti, hogy milyen fontos szerepet is tölt be az olajszűrő. Arról már számos helyen olvashatnak cikkeket és érveket, tanácsokat, hogy milyen időközönként fontos az olajcsere és más folyadékok cseréje az autóban, de arról még kevés információval szolgálnak, hogy az olajszűrőknek mi a szerepe egy autóban. Az olajszűrő természetesen a folyadékok élettartamát képes megnövelni, amelyek elősegítik a különféle alkatrészek hosszabb távú és kifogástalan működését. Az olajszűrő tehát az élettartamért felel, de ez sem kizárólag egy alkatrészhez kapcsolódik, hanem működése szinte az autó összes alkatrészével kapcsolatban van. Ezért is nagyon fontos, hogy a megfelelő Kia olajszűrőt használjuk az autóban.
Kipufogó
A kipufogó a személygépkocsik egy kissé elfeledett és elhanyagolt része, amely pusztán annak tudható be, hogy egy nem éppen feltűnő helyen helyezkedik el. Ám ha a kocsin valami meghibásodás történik, akkor a kipufogó elég feltűnően tudja azt jelezni: folyik, hangos és büdös gázokat enged ki magából. A kipufogó felel azért is, hogy a gépjármű minél jobban környezetbarát legyen, ez azt jelenti tehát, hogy képes megszűrni az üzemanyagot azért, hogy kevésbé terhelje a természetet. Ez a tulajdonság jellemzi a Kia kipufogókat is.
Hűtés - fűtés
Egy személygépkocsi hűtési és fűtési rendszere ugyanúgy vonatkozik az alkatrészek megfelelő hőmérsékleten tartására, mint az utastér levegőjén kellemessé tételére. Az, hogy az alkatrészek megfelelő hőmérsékleten tudjanak dolgozni nagyon fontos, hiszen egy túlmelegedés vagy kihűlés akár le is állíthatja az autót és több órára működésképtelenné teheti. Az autónak fontos, hogy minden időjárási körülmény között ugyanolyan megbízhatóan működjön és hogy az utason a legnagyobb téli hidegben, de a legmelegebb nyári napon is kellemesen utazzanak.

Kia olajszűrő
Kia kipufogó
Kia hűtés-fűtés

Szélvédő tisztítás

A szélvédő tisztasága fűgg attól, hogy milyen gyártmányú, minőségű és anyag-összetételű törlőlapáttal tisztítjuk a szélvédőt, sőt, arra is nagy figyelmet kell fordítani, hogy a mosóvíz milyen minőségű. Ahhoz, hogy tisztán lássunk, válasszuk a Kia szélvédő tisztításához szükséges eszközöket.

Termékkategóriák