Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

LEXUS TOP kategóriák

Ablakmosó, ablaktörlő
Bowdenek - pedálok
Elektromos alkatrészek
Erőátvitel
Fék Mechanika
Fék Hidraulika
Futómű/kormányzás
Fényszóró, világítás
Gyújtás/izzítás
Hűtés/fűtés/klíma
Jeladók, érzékelők
Kilincsek, zárak
Kipufogó
Karosszéria
Lengéscsillapítók/rugók
Motor
Szíjak, görgők
Szűrő
Üzemanyagrendszer

ELŐZŐ KERESÉSEKLexus autóalkatrész jellemzői

A Lexus autóalkatrész márka története 1980-ra nyúlik vissza, amikor a Toyota luxusautók gyártásával kezdett el foglalkozni, tehát a Lexus a Toyota prémium márkájaként ismert, mind az autók mind pedig az alkatrészek terén. A Lexus járművekre az impozáns menetteljesítmény a jellemző, és a környezettudatosság. A Lexus óriási figyelmet fordít a 21. századi környezetszennyezésnek és alkatrészeinek minőségével – de már a gyártással is – megpróbál a fenntarthatóság jegyében cselekedni. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb autóalkatrész összetétele valamilyen környezetbarát anyag, és valamilyen környezetbarát technológiával készült. A Lexus pedig reméli, hogy egyszer sok autógyár fogja követni a példáját.

Lexus fékrendszere

A Lexus fékrendszer természetesen igazodott a nagy teljesítményhez, hiszen óriási szüksége van egy gépkocsinak, amely nagy teljesítmény mellett tud működni, hogy a fékrendszer is a megfelelő biztonságot kínálja. Ebben a Lexus autóalkatrész nem okoz csalódást. Már az első látásra kényelmesnek és biztonságosnak tűnő autók egyértelműen olyan fékrendszerrel rendelkeznek, amelyek a tökéletes biztonságot szolgálják. A Lexus minden modelljében teljesíti ezt az elvárást. A fékrendszer a megfelelő karbantartás mellett igazán hosszú élettartamúnak is mondható, és mindvégig a megfelelő biztonságot adja.

Lexus alkatrész
Lexus alkatrész
Lexus alkatrész

Lexus lengéscsillapító

A Lexus luxusautók, tehát nem meglepő elvárás, ha a lengéscsillapító kialakítására igen nagy hangsúlyt fektetnek. A lengéscsillapító megfelelő működése kiváló komfortérzetet biztosít, hiszen ha az autó lengéseit az utasok és a sofőr nem érzékeli, akkor olyan mintha mindig egy egyenes úton haladnánk – pedig ez sokszor nincsen így. A Lexus kiváló teljesítményéről árulkodik, hogy még a hepehupás utakon is egyenletesnek érzékeljük a talajt. Itt újra visszatérhetünk a biztonsághoz is, hiszen a felesleges lengések csillapításával sokkal stabilabbá és könnyebben irányíthatóvá válik a jármű.

Lexus lengéscsillapító
Lexus lengéscsillapító
Lexus lengéscsillapító

Lexus kuplung

A Lexus kuplungnak óriási szerepe van, hiszen ez a prémium márkás luxusautó nem engedheti meg magának, hogy az indításkor vagy a váltáskor bármilyen probléma is felmerüljön. A kuplung csendes és egyszerű indítást biztosít, az utasok szinte észre sem veszik, hogy a motort beindították, illetve a váltások is észrevehetetlenek. A kuplung működése azért is nagyon fontos, mert itt nagy teljesítményről van szó, amelyet a kuplungnak is tökéletesen követnie kell – a Lexus autóalkatrész ebben sem okoz csalódást.

Lexus kuplung
Lexus kuplung
Lexus kuplung

Lexus kormányművek

A Lexus kormányművek kialakítása igazán kényelmessé és kellemessé teszi a vezetést, ugyanakkor a biztonságról is gondoskodik. A kormánymű alkatrészek együttes működése, harmonikus kapcsolata lehetővé teszi, hogy mindenféle erőlködés nélkül lehessen az autót a megfelelő menetirányba helyezni. Ez talán még egy autópályán annyira nem is jelent gondot, hiszen a Lexus figyelt arra, hogy stabilan menetirányba tartsa az autót, inkább a kanyarok vagy a parkolás jelent nagyobb megpróbáltatást az autók kormányműveinek és az autósok számára. Nem a Lexus autóalkatrész esetében azonban, ahol inkább ez is egy kellemes műveletnek számít csak. A luxusautó mindenben a luxus érzetét nyújtja, így van ez a kormányművek működése terén is.

Lexus motoralkatrészek

Ahogyan már beszéltünk róla, a Lexus nagy figyelemmel fordul a környezetvédelem felé, és alkatrészei a gyártásban és a végeredményben is környezettudatosnak mondhatóak. Ez különösen fontos a motoralkatrészek tekintetében, hiszen sokszor a nagy teljesítményű járművek sokkal károsabbak is a környezetre. A Lexus motoralkatrészeire a hibrid hajtás jellemző, amely egy forradalmian új, környezetbarát megoldásnak bizonyul.


Lexus olajszűrők

A Lexus az olajszűrő megtervezésénél és fejlesztésénél foglalkozhatott a legtöbbet a környezetbarát technikával, hiszen az olajszűrő képes a legtöbb autóalkatrész minőségét megtartani, amellyel hosszabb élettartamot is kínál nekik. Mindez azt jelenti, hogy kevesebb termelési eljárásra van szükség, amelynek a környezetre is pozitív hatásai vannak. Az olajszűrő megfelelő működésével képes frissen tartani a motorolajat és minden más folyadékot, amelyek a gépkocsi működésében játszanak nagy szerepet, ezzel hosszú élettartamot biztosít a járműnek.


Lexus kipufogó

A környezetbarát technológiák csúcsát képezi a Lexus kipufogó, amely úgy szűri meg a természetbe jutó elhasznált és felhasznált gázokat, hogy minél kevesebb káros anyagot juttasson a környezetbe. A Lexus autóalkatrész ebben a tekintetben kiváló eredményeket ért el, amellyel az autók használatának a jövőképén képes javítani.


Lexus hűtés-fűtés

A Lexus, mint luxusautó egyértelműen óriási figyelmet fordít az utastér hőmérsékletére. A hűtés és fűtés megkérdőjelezhetetlenül környezetbarát megoldást kínál, hiszen a kialakításnál, a fejlesztésnél és a gyártásnál is arra törekedtek, hogy kerüljék a környezetre káros anyagokat.

Lexus olajszűrő
Lexus kipufogó
Lexus hűtés-fűtés

Lexus szélvédő tisztítás

A szélvédő tisztítás nem okoz nagy problémát a Lexus autóknál, hiszen olyan a szélvédő formája, amelyre tökéletesen tud illeszkedni a szélvédő tisztító lapát. A szélvédő összetétele abban segíti az autóst, hogy gyorsan lepereg róla a csapadék, illetve a szennyeződések is könnyen eltávolíthatóak. A szélvédő tisztasága nagyon fontos, hiszen a járművezetőnek semmi nem szabad hogy elterelje a figyelmét a vezetősről és az útról. A Lexus autóalkatrész még a nehéz időjárási viszonyok között is kiváló látást biztosít a vezetőnek, amellyel sokkal biztonságosabb lehet az autó.

A folyamatos tökéletesítés azt jelenti, hogy a Lexus nem elégedett meg azzal, ami van, hanem a folyamatos fejlődést tűzte ki célul. Ebben a tekintetben a Lexus kiváló autóalkatrészei csak még jobbak lehetnek majd a jövőben. Érdemes a gyári Lexus autóalkatrész mellett dönteni, hiszen elvárásaink egy Lexus gépjármű felé csak akkor teljesedhetnek, ha abban a minőségben hozzá illő alkatrészek vannak.

Termékkategóriák