Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

MERCEDES-BENZ TOP kategóriák

Ablakmosó, ablaktörlő
Bowdenek - pedálok
Elektromos alkatrészek
Erőátvitel
Fék Mechanika
Fék Hidraulika
Futómű/kormányzás
Fényszóró, világítás
Gyújtás/izzítás
Hűtés/fűtés/klíma
Jeladók, érzékelők
Kilincsek, zárak
Kipufogó
Karosszéria
Lengéscsillapítók/rugók
Motor
Szíjak, görgők
Szűrő
Üzemanyagrendszer

ELŐZŐ KERESÉSEKAmit a Mercedes autóalkatrészről tudni érdemes

A Mercedes minden alkatrésze ugyanazon gyártási folyamatokon megy végig, amelynek köszönhető, hogy alkatrészei egytől-egyig kifogástalan minőségűek. A Mercedes alkatrészei kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, nem hiába beszélünk egy luxusautó alkatrészeiről. A kényelem mellett természetesen a biztonságra és a környezetvédelemre is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek, sőt, azt lehet mondani, hogy már a Mercedes alkatrészei is elegánsak és kifinomultak. A Fékmester Parts Kft is ajánlja a minőségi utángyártott Mercedes alkatrészeket, amelyek hosszú távon kiváló szolgálatot nyújtanak egy gépjárműnek.

Fékrendszerek Mercedes autókhoz

A több mint száz éves tapasztalat árulkodik arról, hogy a Mercedes fékrendszere kiválóan megbízható és biztonságos. A legendás minőség a Mercedes fékrendszerein is látható, hiszen ez a minőségi utángyártott alkatrész biztosan nem fogja cserben hagyni tulajdonosát. Mivel nagyon fontos, hogy a gépjármű fékrendszere tökéletesen működjön, így a Mercedes erre óriási hangsúlyt fektetett. A fékrendszer alkotórészeinek együttes és harmonikus működése a Mercedes alkatrészeinek biztonságáról tanúskodik.

Mercedes alkatrész
Mercedes alkatrész
Mercedes alkatrész

Lengéscsillapítók Mercedes autókhoz

A lengéscsillapító a gépkocsi alapvető biztonságáért felel, ezért rendszeres vizsgálata rendkívül fontos. A lengéscsillapító nem csak a biztonságért, de a kényelemért is felel, amely a Mercedes kocsiknál rendkívül nagy hangsúlyt kap. Az minőségi lengéscsillapítókat ajánlják a szakemberek, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy gépkocsink a megfelelő alkatrésszel működik. A felfüggesztés és az útburkolat közötti optimális kapcsolatot kiválóan támogatja a Mercedes lengéscsillapító.

Mercedes lengéscsillapító
Mercedes lengéscsillapító
Mercedes lengéscsillapító

Mercedes kuplungok

A kuplung alkatrész nélkül nem is indulna el egy autó. Vagyis talán elindulna, de nem lenne üres, tehát veszélyessé is válhatna a nagy rázkódásokkal elindulni a semmiből. A kuplung hasonló fontosságú, mint a fékrendszer, vagy mint a motor, hiszen összekötőként funkcionál a motor és a sebességváltó között. A motor nyers energiáit alakítja át a kuplung, tehát nagyon fontos, hogy a megfelelő minőségűt vásároljuk meg autónkhoz, mert csak így lehetünk biztosak a jó működésben.

Mercedes kuplung
Mercedes kuplung
Mercedes kuplung

Kormányművek Mercedeshez

A Mercedes alkatrészei nem csak biztonságot, de kényelmet is kínálnak. A kényelem pedig nem csak az utasok számára fontos, de a vezetőt is sokban érinti. Ha nem kényelmes a vezetés, akkor sokszor veszélyessé is válhat az autó. A vezetési élmény sokban függ a kormányzási élménytől is. A kormányművek munkája meghatározza a vezetési élményt. A Mercedes autók nagy hangsúlyt fektetnek a kormányművek együttes működésére, hogy a vezetőnek minél jobb élményt nyújtsanak.

Mercedes motoralkatrészek

A motoralkatrészek tulajdonképpen a gépjármű szívét képezik, hiszen a motoralkatrészek szinte minden alkatrésszel közvetlen vagy közvetett kapcsolatban állnak. Ahhoz, hogy a gépjármű tökéletesen működjön és semmi problémánk ne legyen vele, ahhoz szükséges a megfelelő motoralkatrészeket beszerezni. A szakértők azt ajánlják, hogy a motoralkatrészek minden esetben legyenek minőségiek, hiszen így a szervizben is könnyebben gondját tudják viselni. A Mercedes motoralkatrészeknél ez különösen fontos, hogy a jó gyártótól vásárolja meg a motoralkatrészeket.
Olajszűrők
A minőségi olajszűrő segíti abban a gépkocsit, hogy a motorolaj kiváló minőségű legyen még sok ezer kilométer után is. Természetesen az olajszűrő és a motorolaj cseréje bizonyos időközönként szükséges, hiszen a szűrési kapacitás csak ekkor lesz megfelelő, amellyel elérhető, hogy megfelelő védelmet nyújtson a motornak és az alkatrészeknek is. Az olajszűrő képes megvédeni a motorolajat a különféle szennyeződésektől, amelyek nagyon gyorsan tönkre is tehetik az olaj minőségét. Az olaj minőségének romlásával pedig nagyobb lesz az üzemanyag-fogyasztás és a kocsi már alkatrészei is könnyebben elromolhatnak. Fontos, hogy a gépkocsi olajszűrője a megfelelő gyártmányú legyen, sőt, ajánlott a minőségi gyártótól vásárolni olajat, szűrőt, hiszen az olaj a jármű több alkatrészével is összefüggésbe hozható. Ha ennek a minősége nem megfelelő, akkor nagyon költségessé válhat a különféle problémákat orvosolni. A Mercedes olajszűrővel elkerülhetőek a különféle felesleges, olajszűrőből adódó meghibásodások.
Kipufogó
A Mercedes folyamatosan fejleszti alkatrészeit, hogy minél több elvárást tudjon teljesíteni. A fejlődés a kipufogók terén is érzékelhető, hiszen ma már egyre zajmentesebb és környezetbarátabb kipufogókat gyártanak autóikhoz. A kipufogó képes kiszűrni azokat a káros gázokat, amelyek a környezetre káros hatással vannak, erre probál a Mercedes kipugója megoldást találni. Ha tehát Önnek fontos a környezetvédelem és autójának tökéletes működése, akkor mindenképpen Mercedes kipufogót kell vásárolnia.
Hűtés - fűtés
A Mercedes autókat sokan a luxushoz és a kényelemhez kötik, ahhoz pedig természetesen hozzátartozik az utastér kellemes hőmérsékletű levegője is. A Mercedes különösen nagy gondot fordít arra, hogy a légkondicionáló és a melegítő berendezések minél kevesebb energiafelhasználással dolgozzanak, mert a mai autók számára már fontos, hogy környezettudatosak is legyenek. A Mercedes a motor hűtésére és fűtésére is figyel, hogy az autó minden időjárási körülmény között megbízható maradjon.

Mercedes olajszűrő
Mercedes kipufogó
Mercedes hűtés-fűtés

Szélvédő tisztítás

A Mercedes gépjárművek már saját gyártású mosóvízzel is rendelkeznek, amelyet igazán megéri megvásárolni, ha tartósan szeretné tisztán tudni a szélvédőjét. Fontos számukra az is, hogy a törlőlapát sokáig a megfelelőképpen funkcionáljon, úgy mint új korában. Sokszor az történik az utángyártott törlőlapátokkal, hogy azok időnap előtt meggörbülnek a különféle időjárási behatásoknak köszönhetően, amely azt eredményezi, hogy nem minden helyen érik egyenletesen az üveget. Hogy ezt elkerülje, válassza a hosszú élettartamú Mercedes törlőlapátot.

Termékkategóriák