Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

PEUGEOT TOP kategóriák

Ablakmosó, ablaktörlő
Bowdenek - pedálok
Elektromos alkatrészek
Erőátvitel
Fék Mechanika
Fék Hidraulika
Futómű/kormányzás
Fényszóró, világítás
Gyújtás/izzítás
Hűtés/fűtés/klíma
Jeladók, érzékelők
Kilincsek, zárak
Kipufogó
Karosszéria
Lengéscsillapítók/rugók
Motor
Szíjak, görgők
Szűrő
Üzemanyagrendszer

ELŐZŐ KERESÉSEKAmit a Peugeot autóalkatrészről tudni érdemes

A francia Peugeot-t a világ minden táján ismerik és elismerik, autóikat és alkatrészeiket is. A nagy tapasztalatnak köszönhető, hogy egyre többen vásárolnak Peugeot alkatrészeket. A Peugeot alkatrészek a megfelelő háttérrel rendelkeznek, a gyártás során rendkívüli odafigyeléssel és szakmai tudással készítették őket. A Peugeot alkatrészei biztonságot és kényelmet is szolgálnak, emellett pedig a hosszú élettartamról tanúskodnak. A Fékmester Parts Kft is ajánlja a Peugeot alkatrészeket.

Fékrendszerek Peugeot autókhoz

A Peugeot fékrendszere a legnagyobb odafigyeléssel készült. A gyártó sok éven át tesztelte és folyamatosan újította a Peugeot fékrendszerét, amely ma már szinte a tökéletes szintet érte el. Nagyon fontos, hogy egy gépjárműben kiváló legyen a fékrendszer, hogy az a különféle helyzetekre gyorsan reagáljon. A gyors reakcióval akár egy baleset is elkerülhető, ezért fontos, hogy csakis a gyár által ajánlott fékrendszert használjuk.

Peugeot alkatrész
Peugeot alkatrész
Peugeot alkatrész

Lengéscsillapítók Peugeot autókhoz

A lengéscsillapító a stabilitást és a kormányozhatóságot hivatott erősíteni. Ahhoz, hogy az autó stabil maradhasson a különféle időjárási és útviszonyok között, ahhoz egy kiváló lengéscsillapító rendszerre van szükség. Ezt adja a Peugeot.

Peugeot lengéscsillapító
Peugeot lengéscsillapító
Peugeot lengéscsillapító

Peugeot kuplungok

A kuplung egy olyan alkatrésze az autónak, amely körülbelül ugyanolyan fontos, mint a motor vagy a fékrendszer. A kuplung ugyanis kapcsolatot tart a sebességváltó és a motor között. A motor az általa előállított nyers energiát a kuplungon keresztül juttatja el a sebességváltóba, tehát összhangban kell, hogy működjenek ezek az alkatrészek. A megfelelő, közös munka akkor jöhet létre, ha a Peugeot saját gyártású alkatrészeit használjuk. A kuplung részt vesz az autó indításában és a leállásban is, és szerepet játszik minden egyes sebességváltás során. A kiválóan működő Peugeot kuplung biztonságossá teszi a járművet és komfortossá teszi a vezetés élményét.

Peugeot kuplung
Peugeot kuplung
Peugeot kuplung

Kormányművek Peugeot-hoz

A kormánymű szolgálja a gépjármű stabilitását, hogy az bármilyen útviszonyok és időjárási körülmények között biztonságosan vigye tovább az autót. A kormánymű minősége tehet arról is, hogy a vezetési élmény milyen. A Peugeot kizárólag olyan kormánymű alkatrészeket gyárt, amelyek segítik a vezetőt abban, hogy jól érezze magát vezetés közben. Az, hogy a vezető komfortosan érzi magát a volán mögött azt is jelenti, hogy sokkal koncentráltabb tud lenni, hiszen a figyelmét nem vonja el a fáradság és a különféle kényelmetlen érzések. Ezért nagyon fontos, és lényeges, hogy a Peugeot kiváló kormányműveket gyárt autóikhoz.

Peugeot motoralkatrészek

Az autó kiváló működéséhez nagyon fontos, hogy a motoralkatrészek megfelelő összhangban működjenek. Ez általában akkor érhető el a legkönnyebben, ha az autó saját gyártmányú motoralkatrészeit használjuk. A motoralkatrészek nagyon fontos, hogy jó minőségűek legyenek, hogy egy váratlan szituációban ne hagyják cserben az autóst. A Peugeot már évtizedek óta arra törekszik, hogy a legkiválóbb motorokat állítsa elő, hogy azok minden elvárásnak kiválóan meg tudjanak felelni. A Peugeot-nak sikerült is ezt elérnie, hiszen motoralkatrészei egyre jobb technológiai előállításon mennek keresztül.
Olajszűrők
Számos helyen találkozhatunk azzal a kérdéssel, hogy milyen időközönként szükséges az olajat cserélni a gépjárműben. Elsősorban az ajánlott kilométerszámok után kell olajat cserélni, de fontos az is, hogy évente ellenőriztessük az olajszűrőt és a motorolajat, hogy azok megfelelően végzik-e feladatukat, mert ha nem, akkor az bizony a gépjármű meghibásodásához vezet. Az olajszűrő meghibásodását nem vesszük észre egyik napról a másikra, annak az eldugulása inkább egy hosszabb folyamat eredménye. A megfelelő minőségű olaj és olajszűrő használata azonban elég biztosíték ahhoz, hogy ilyen téren ne legyen problémája a gépjárműnek. Ezért ajánlják a szakértők a Peugeot olajat és olajszűrőt is.
Kipufogó
Egy gépjárműnek nagyon fontos alkatrésze a kipufogó, pedig sokszor a legkevesebb szó esik erről az alkatrészről. A kipufogó több mindenért is felel a járműben, például ettől is függ, hogy milyen hangos az autó, hogy belülről és kívülről is milyen hangosnak érzékeljük, de például a kipufogó segíthet abban is, hogy még környezetbarátabb autóról beszéljünk. A kipufogó legfőbb feladata azonban, hogy a motor teljesítményét növelje, méghozzá úgy, hogy a csökkentse a fogyasztást. Láthatjuk, hogy a kipufogó is milyen összetett rendszer. Ahhoz, hogy a kipufogó kiválóan működjön, fontos, hogy a megfelelő gyártmányú kipufogóval járassuk autónkat, ez pedig a Peugeot kipufogója lesz. A Peugeot kipufogó teljes mértékben megfelel a környezetvédelmi és a zajtartalomra vonatkozó jogszabályoknak.
Hűtés - fűtés
Egy-egy hosszabb utazás alkalmával a motor és más alkatrészek is képesek nagyon felmelegedni, ami akár a jármű leállásához is vezethet. Ennek elkerülése érdekében fontos, hogy a gépjármű kiváló hűtési és fűtési technológiával rendelkezzen. A Peugeot gyárból kizárólag olyan járművek és alkatrészek kerülnek a piacra, amelyek teljes mértékben megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. Ennek alapján elmondható, hogy a Peugeot megbízható alkatrészeket gyárt.
A hűtés és a fűtés nem kizárólag az alkatrészekre vonatkozik, hiszen a légtérben is fontos, hogy megfelelő, kellemes hőmérséklet uralkodjon. A Peugeot klímaberendezései szolgálják azt, hogy az utasok és a sofőr is kellemes környezetben utazhasson.

Peugeot olajszűrő
Peugeot kipufogó
Peugeot hűtés-fűtés

Szélvédő tisztítása

A szélvédő tisztasága nem csak a szépség miatt fontos, hiszen akár balesetveszélyessé is válhat egy autó, ha nem tiszta a szélvédő. A szélvédőhöz azonban nem mindegy, hogy milyen vizet használunk. Sőt, arra is nagy figyelmet kell fordítani, hogy mivel töröljük le. A Peugeot a külső és a belső szélvédőüveg tisztításához is már gyártott megfelelő minőségű termékeket, amelyek használatával elkerülhetjük a különféle foltokat az ablaküvegen.

Termékkategóriák