Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

SUZUKI TOP kategóriák

Ablakmosó, ablaktörlő
Bowdenek - pedálok
Elektromos alkatrészek
Erőátvitel
Fék Mechanika
Fék Hidraulika
Futómű/kormányzás
Fényszóró, világítás
Gyújtás/izzítás
Hűtés/fűtés/klíma
Jeladók, érzékelők
Kilincsek, zárak
Kipufogó
Karosszéria
Lengéscsillapítók/rugók
Motor
Szíjak, görgők
Szűrő
Üzemanyagrendszer

ELŐZŐ KERESÉSEKSuzuki autóalkatrész jellemzői

A Suzuki talán az egyik olyan autógyártó, autóalkatrész gyártó, amelyet szinte mindenki ismer a világon, hiszen a japán gyár a 12. legnagyobb a világon, 163 országban vannak jelen 28 vegyesvállalattal, akikkel vagy közvetlenül vagy valamilyen értékesítési hálózat révén vannak kapcsolatban. A Suzuki autóalkatrész gyártásáról 1974 után beszélhetünk. Természetesen a gyár már sokkal előbb is létezett, akkor még motorkerékpárokat gyártottak. 1991 óta Magyarországon is jelen vannak. A Suzukinak számtalan személyautó modellje van, amelyek száma mutatja, hogy az alkatrészeik is kiváló minőségűek. Ismerkedjünk meg a Suzuki autóalkatrész jellegzetességeivel.

Suzuki fékrendszere

A Suzuki fékrendszere a személygépkocsi teljes biztonságát adja – természetesen kiegészítve a többi biztonsági felszereléssel. A fékrendszerhez tartozó első és hátsó fékrendszer, a fékhidraulika minden alkotóeleme, a fékszervók alkatrészei és a blokkolásgátlók is nagy precizitással készültek és készülnek a Suzuki gyárakban, hogy azok minden kívánalomnak megfeleljenek. Ez azért is nagyon fontos, hiszen a fékrendszert egyszerűen nem lehet elhanyagolni, ugyanis az utasok biztonságát szolgálják az autóban. Emiatt a Suzuki autóalkatrész mindig teszteken megy keresztül és mindig újítanak és finomítanak rajta, ha valami olyat találnak a rendszeren.

Suzuki alkatrész
Suzuki alkatrész
Suzuki alkatrész

Suzuki lengéscsillapító

A lengéscsillapító megfelelő működése nem kizárólag a komfortérzet javítását szolgálja, hiszen a jó lengéscsillapító azzal, hogy a talajon tartja az autót sokkal stabilabbá és biztonságosabbá teszi azt. Mivel a Suzukinál nem csak a stílus számít, hanem a biztonság is, ezért a Suzuki autóalkatrész minden egyes eleme valamilyen módon kapcsolódik a biztonság növeléséhez is – így van ez a lengéscsillapító kialakítása terén is. A lengéscsillapítóra egyébként azóta van szükség, amióta a gumikerekek levegővel töltöttek, mert ez az oka annak, hogy felemelkednek a földtől – ezt akadályozza meg a jól működő lengéscsillapító.

Suzuki lengéscsillapító
Suzuki lengéscsillapító
Suzuki lengéscsillapító

Suzuki kuplung

A kuplung feladata több más alkatrészhez kapcsolódik, hiszen ez alakítja át az energiát, amelyet a motor állít elő és továbbítja a megfelelő mennyiségben a sebességváltó felé. Ebből már azt is tudhatjuk, hogy akkor fontos, amikor indítjuk az autót, illetve a váltások során. A Suzuki a stílus és a biztonság mellett természetesen a komfortra is odafigyel, amely nem csak az utasok felé irányul, hanem a vezető felé is. Emiatt a kuplung kialakítása olyan, hogy könnyű legyen az autó gyújtása és a váltások során se mutatkozzon semmilyen kellemetlenség.

Suzuki kuplung
Suzuki kuplung
Suzuki kuplung

Suzuki kormányművek

A kormányművek – hasonlóképpen a kuplung rendszeréhez – szintén azt szolgálják, hogy a vezető könnyen tudja irányítani a járművet, illetve hogy az minden esetben biztonságos maradhasson. Természetesen könnyen irányban lehet tartani a kocsit, és semmi erőlködésre nincs szükség, ha egy nagyobb, esetleg váratlanabb kanyarról van szó. A kormányművek minden esetben követik a vezető irányításait, amely kellemes, ám mégis biztonságos vezetési élményt ad.

Suzuki motoralkatrészek

A motoralkatrészek, mint a gépjármű szíve és lelke működnek. A Suzuki talán annyi előnyben van a más alkatrészgyártókkal szemben, hogy nem kizárólag autókkal foglalkozik, hanem például motorokkal is. Emiatt a Suzuki motoralkatrészek finomabbak és részletesebbek, nagyon jó a teljesítményük és szinte minden gépjárműhöz lehet hozzáillőt találni. A Suzuki autóalkatrész a legtöbb vezetési stílust és igényt kielégíti.


Suzuki olajszűrők

A Suzuki olajszűrő teljes mértékben támogatja a motoralkatrészek és minden más alkatrészek jó és egészséges működését. Azért mondhatjuk, hogy egészséges, hiszen ha jól szűr az olajszűrő, akkor az képes az alkatrészek állapotán is javítani, képes hosszabb élettartamot biztosítani az egyes alkatrészeknek, amely az egész rendszernek sokat segít, tehát az autó tudja hosszabb ideig elkerülni a szervizt. Az olajszűrő nem csak a motorolajjal, de más folyadékokkal is együtt dolgozik, tehát emiatt is nagyon fontos, hogy jó minőségű legyen. A Suzuki ebben a tekintetben jól teljesítményt nyújt.


Suzuki kipufogó

A ma gyártott legtöbb Suzuki modell kipufogója olyan kialakítású, hogy minél kevesebb káros gázt és káros anyagot juttasson a természetbe. Ez alapján mondható, hogy már egy környezetbarát autóról vagy autóalkatrészről van szó, hiszen elsősorban a kipufogó kialakítása és szűrői tehetnek erről. A kipufogó másrészt a gépkocsi zaját is meghatározza, amely ebben az esetben csendes futást jelent a Suzukinak.


Suzuki hűtés-fűtés

A Suzuki autóalkatrész a hűtés-fűtés tekintetében sem marad el a hasonló gyártmányokétól. A Suzuki nagyon is odafigyel vásárlóira, ügyfeleire, amelyet biztosít az is, hogy az utastér hőmérsékletére is nagy odafigyelést fordít. Az utastér hőmérsékletéről a nyári időszakban a klímaberendezés, télen pedig a melegítő felel. A hűtés-fűtés variálható, hogy az utasok és a vezető kényelme mindenképpen meglegyen. A komfort mellett ez természetesen az alkatrészek működését is segíti. A Suzuki hűtés-fűtés technológiája segít az alkatrészeknek is a megfelelő hőmérsékleten maradni, hogy ne legyen túlmelegedés vagy áthűlés.

Suzuki olajszűrő
Suzuki kipufogó
Suzuki hűtés-fűtés

Suzuki szélvédő tisztítás

A Suzuki szélvédőinek a kialakítása olyan, hogy a vizet, a különféle csapadékot könnyen el lehessen távolítani róla, hogy a törlőlapát minden egyes részről el tudja távolítani a vizet, hogy a megfelelő kilátást biztosítsa a járművezetőnek. A szélvédő formája és anyagösszetétele is segíti azt, hogy könnyebb lehessen tisztán tartani, hogy a különféle szennyeződéseket is könnyedén le lehessen mosni.

A Suzuki autóalkatrész mindenképpen előnyös választás, hiszen az alkatrészek önmagukban és együtt is jól működnek, támogatják egymást, így hosszú élettartamot is biztosítanak a járműnek. A Suzuki stílusban nem ismer határokat, jellemzően felismerhetőek autói, ugyanakkor az alkatrészek tekintetében sem okoz csalódást, sőt. Sok olyan alkatrésze van, amely jobbnak bizonyul mint más gyáraké, ezért érdemes a Suzuki mellett dönteni.

Termékkategóriák