Segíthetünk? Fékmester Ügyfélszolgálat

VOLKSWAGEN TOP kategóriák

Ablakmosó, ablaktörlő
Bowdenek - pedálok
Elektromos alkatrészek
Erőátvitel
Fék Mechanika
Fék Hidraulika
Futómű/kormányzás
Fényszóró, világítás
Gyújtás/izzítás
Hűtés/fűtés/klíma
Jeladók, érzékelők
Kilincsek, zárak
Kipufogó
Karosszéria
Lengéscsillapítók/rugók
Motor
Szíjak, görgők
Szűrő
Üzemanyagrendszer

ELŐZŐ KERESÉSEKVOLKSWAGEN autóalkatrész jellemzői

A VOLKSWAGEN egy német autógyártó vállalat, amely nem csak önmagában egy nagy autógyár, hanem cégcsoport is, hiszen rengeteg ismert és elismert autógyártó tartozik a VOLKSWAGEN alá, mint például a Seat, a Škoda, a Porsche, legnagyobb részvényese pedig a Suzuki. A VOLKSWAGEN a világ egyik legnagyobb autógyártó cége – ez az előző információk alapján teljesen hihető adat is. A VOLKSWAGEN autóalkatrész gyártásával is foglalkozik és természetesen a cégcsoport nagyságához illően kiváló minőségű alkatrészek az övéi. A VOLKSWAGEN autóalkatrész nagyon jó színvonalat képvisel és mindig újítanak, tökéletesítenek is rajtuk.

VOLKSWAGEN fékrendszere

A VOLKSWAGEN mottója, hogy járműveikre feltétel nélkül merjék rábízni magukat az utasok, ehhez pedig az alkatrészek tökéletessége is hozzátartozik, főleg a fékrendszeré. A fékrendszer megalkotásában tehát egyértelműen a csúcsminőségre törekedtek, amely mind a VOLKSWAGEN autóalkatrész összetételében és anyagában is így van. A fékrendszerről azt érdemes tudni, hogy minden eleme csúcsminőséget képvisel, együttesen pedig egy kiváló rendszert képeznek, amellyel tökéletesen biztonságossá válik az autó. A VOLKSWAGEN gyártóinak ajánlata azonban, hogy ebben a tekintetben nem szabad alább adni és a VOLKSWAGEN autót csak eredeti gyártású fékrendszerrel érdemes felszerelni és használni.

VOLKSWAGEN alkatrész
VOLKSWAGEN alkatrész
VOLKSWAGEN alkatrész

VOLKSWAGEN lengéscsillapító

Sok vita folyt azzal kapcsolatban, hogy mennyire fontos az, hogy a lengéscsillapító minősége mennyire fontos, és az érvek és ellenérvek után arra tudunk következtetni, hogy igenis nagyon fontos, hiszen ez az alkatrész nem csak a kényelmet, de a biztonságot is szolgálja, azt pedig már említettük, hogy az a VOLKSWAGEN számára mennyire fontos. A lengéscsillapító azóta fontos az autóknál, amióta a kerekek levegővel vannak megtöltve, hiszen ekkor kezdett el rugózni az autó. A rugózás csillapítása nem csak azt jelenti, hogy simábban gurul a jármű, hanem azt is, hogy stabilabb is, hogy sokkal nagyobb a tapadása a talajhoz és hogy könnyebben irányítható. A VOLKSWAGEN autóalkatrész ebben a tekintetben is csúcsminőségről árulkodik.

VOLKSWAGEN lengéscsillapító
VOLKSWAGEN lengéscsillapító
VOLKSWAGEN lengéscsillapító

VOLKSWAGEN kuplung

A kuplung minőségében is bátran viselheti a VOLKSWAGEN nevet, hiszen teljes mértékben megfelel a gyártó nagyságának. A kuplung használatában rendkívül kényelmes, az összehangolt munka a sebességváltóval és a motorral eredményes vezetést kínál. A kuplung azt a nyers energiát változtatja át, amelyet a motor termel, és ezt küldi a sebességváltó felé. A kuplung az indításnál is nagyon fontos alkatrész, tehát hogy problémamentes legyen minden alkalommal az indítás érdemes odafigyelnie arra, hogy milyen minőségű a kuplung rendszere.

VOLKSWAGEN kuplung
VOLKSWAGEN kuplung
VOLKSWAGEN kuplung

VOLKSWAGEN kormányművek

A VOLKSWAGEN kormányművek is igazodnak a stílushoz és a magas műszaki színvonalhoz, hiszen ezzel a kormányművel kiválóan irányítható a kocsi, amelyet segít a gyors reakcióidő és a jármű stabilitása, illetve a kormány kényelmes fogása is. A VOLKSWAGEN amellett hogy a biztonságra nagy hangsúlyt fektet, azt tartja még nélkülözhetetlennek az alkatrész gyártás során, hogy azok összhangban működjenek egymással. Ezt pedig tökéletesen mutatja be a kormánymű, hiszen itt is több alkatrész együttes munkájáról van szó, amelyek még más rendszerekhez is kapcsolódnak. Így válhat a teljes gépkocsi tökéletessé.

VOLKSWAGEN motoralkatrészek

Ahogyan a fékrendszer és a kormányművek, úgy a motoralkatrészek egy rendszert alkotnak, illetve egy másik, nagyobb rendszer kisebb részei. A VOLKSWAGEN teljesítményét a motoralkatrészek munkájának köszönheti, és szinte bármilyen vezetési stílushoz lehet megfelelő VOLKSWAGEN autóalkatrész elemet találni. Mivel a motor a gépkocsi lelke, ezért erre tényleg nagy hangsúlyt kell fektetni, hogy a VOLKSWAGEN autó VOLKSWAGEN motorral működjön.


VOLKSWAGEN olajszűrők

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mennyire fontos is a motorolaj és a különféle gépfolyadékok minősége, amelyek a gépjármű működését segítik. Ez az oka annak, hogy nem foglalkoznak, nem fordítanak kellő figyelmet az olajszűrők minőségére sem. Ez egy nagy hibának számít, hiszen ha az olajszűrő jó minőségű, akkor a működéshez megfelelő minőségben tartja az olajat is, amely így nem ront az autó teljesítményén és nem roncsol más alkatrészeket sem. Az összehangolt munka itt is érzékelhető, hiszen a jármű egy körként működik, és ha a körbe egy valami nem jó minőségű, az a többin is ront, ezért hangsúlyozzák, hogy a megfelelő minőségű alkatrészek megvásárlása lehet, hogy egyszerre egy nagyobb befektetés, ugyanakkor az ár egyrészt hamar meghozza gyümölcsét, másrészt hamar vissza is térül. Az pedig ha sok évvel ki tudjuk húzni a kocsi szervizelését az igen hasznos és segítő dolog.


VOLKSWAGEN kipufogó

Természetesen a VOLKSWAGEN is nagy figyelmet fordít arra, hogy kipufogói minél kevesebb káros gázt juttassanak a levegőbe, hiszen fontos, hogy környezettudatosan éljünk. Ezzel a kevesebb szennyezettséggel élhetőbbé tehetjük környezetünket. Ez az oka annak, hogy a VOLKSWAGEN autók csendesebbek is, hiszen a kipufogó olyan szűrőkkel van felszerelve, amelyek csendesítenek a motor zaján, és megszűrik a káros anyagokat.


VOLKSWAGEN hűtés-fűtés

Egy ekkora autógyártótól, mint a VOLKSWAGEN, talán joggal várjuk el, hogy kiváló komfortérzetet biztosítson egy utazás során mind az utasok részére, mind a sofőr részére. Ezt biztosítja a hűtés-fűtés technológiája, amely a nyári melegben képes kellemes levegőt képezni, a téli hidegben pedig a megfelelő hőmérsékletűre fűteni a járművet. A hűtés-fűtés természetesen egy egészségbarát megoldás, hiszen a berendezés pollenszűrővel van felszerelve, tehát a levegő már megszűrt állapotában kerül a belső légtérbe – ez egy nagyon előnyös tulajdonsága a VOLKSWAGEN autóalkatrész ezen elemének.

VOLKSWAGEN olajszűrő
VOLKSWAGEN kipufogó
VOLKSWAGEN hűtés-fűtés

VOLKSWAGEN szélvédő tisztítás

A szélvédő formájának a kialakítása és a szélvédőtisztító lapátja kiváló összhangban képes dolgozni, hogy a vezetőnek a figyelmét semmi ne vonja el az útról.

Termékkategóriák